Helpotusta stressiin

la 23.2. kello 12.30 - kello 18.00

Henrikinkirkko

Tutustumme rentoutusmenetelmään, joka hyödyntää kehon omaa, luonnollista jännityksen purkumekanismia. Lyhenne TRE tulee sanoista tension release exercise (jännitystä vapauttava harjoitus). Säännöllisen harjoittelun avulla voidaan helpottaa sekä mielen että kehon stressiä ja jännitystä, parantaa ryhtiä ja selkävaivoja, sekä myös unen laatua.

Ohjaajana toimii Merja Harju. Merjan erikoisala on psykofyysinen fysioterapia. Sen keinoin voidaan auttaa monenlaisissa kehon ongelmissa – mutta myös silloin, kun keho kantaa unohtuneita traumamuistoja.

Merja on tutkinut aihetta Raamatun näkökulmasta. ”Älä pelkää…” on sieltä tuttu rohkaisu. Päivän aikana kuullaan myös tästä aiheesta…

 

HUOM! Päivään osallistujalla tulee olla normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila. Pienet ”krempat” eivät haittaa, mutta TRE ei sovellu välittömästi leikkausten jälkeen tai vakavien fyysisten tai psyykkisten sairauksien aikana. TRE:n aloittamista ei suositella myöskään raskaana oleville.

 

Hinta: 40 € - sis kahvit+sämpylä

Mukaan: lämpimät ja joustavat vaatteet, halutessasi oma makuualusta

Järjestäjä: Kristanssi ry ja Henrikinseurakunta

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot: Hannele Tenhu, 045-1255455, kristanssi@kristanssi.fi , ilmoita myös mahd. ruokavalio.

 


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Katso myös

pe 22.2.2019 klo 17.00 - su 24.2.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Hengittävä hiljaisuus.

Rentoutusta ja rukousta retriitin tapaan. Hiljaisuuden laskeuduttua on hyvä asettua omaan kehoon, antaa hengityksen virrata ja kokea yksin ja yhdessä, kuinka Elämä itse hengittää meitä.