Digitaalisen tulevaisuuden kirkko – hyvän ja pahan datan puu

to 14.2. kello 18.00 - kello 19.30

Digitaalisen tulevaisuuden kirkko – hyvän ja pahan datan puu Katariinan pappila

Valoa yössä - keskustelusarjassa luennoi Turun yliopiston tulevaisuuden teknologian laitoksen professori Erkki Sutinen. Keskustelua ohjaavat emeritus ohjelmapäällikkö Kari J. Kettula ja kirkkoherra Leena Kairavuo. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 nyyttäriperiaatteella. Vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

 


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

Katso myös

ti 7.5. klo 18.00 -19.30

Seurakuntien toimitalo

Yksinasuvien luentoilta: Ajankohtaista tietoa alakulosta ja ahdistuksesta

Vierailevana luennoitsijana psykiatriaan erikoistuva lääkäri Lassi Laine.