Etsi ja löydä - lasten kirkko

su 10.2. kello 10.00 - kello 11.00

Etsi ja löydä - lasten kirkko Pyhän Katariinan kirkko

Etsi ja löydä kirkko lapsille! Erityisesti lapsia ja perheitä varten suunniteltua kirkkohetkeä vietetään helmikuussa ystävänpäivän tunnelmissa.

Toteuksessa mennään lasten ehdoilla: lasten laulut, laululeikit, toiminnallisuus, piilotetun etsiminen jne. Kesto max 45 min. Messun toimittavat lasten papit Outi Toljamo ja Kristiina Frondelius. Kirkkohetken jälkeen tarjolla on pillimehut.

Messu on ensimmäinen kolmen sarjasta, muut 10.3. (kummikirkko) ja 14.4. (Palmusunnuntai). Jokaisella kerralla lapset saavat etsiä ja löytää jotain kirkkoon piilotettua!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kappalainen
Katariinanseurakunta

Virkavapaalla kesäkuun 2019 puoleen väliin asti.

Outi Toljamo on erityisesti lasten ja perheiden pappi. Outin voit tavata esimerkiksi Varissuon perhekerhossa perjantaiaamuisin.

Outin työhön kuuluu myös hallinnon tehtäviä esim. seurakuntaneuvoston sihteerinä ja kirkkoherran sijaisena toimiminen. Lisäksi Outi toimii kirkon työnohjaajana.

Vapaa-aikaansa Outi viettää mielellään liikunnan parissa.

Katso myös

la 20.4.2019 klo 22.00 - su 21.4.2019 klo 0.00

Mikaelinkirkko

Pääsiäisyön Tuomasmessu

Pääsiäisyön tunnelmallinen ”Kutsutaan ristin juurelle”- Tuomasmessu järjestetään 20.4 klo 22.
su 21.4. klo 9.10 -23.59

Varissuon kirkko

Maksuton kirkkobussi Pyhän Katariinan kirkkoon klo 9.10

Maksuton kirkkobussikuljetus Pyhän Katariinan kirkon pääsiäisen juhlamessuun lähtee klo 9:10 Varissuon kirkon alapihalta. Tervetuloa kyytiin myös reitin varrelta, katso tarkempi kirkkobussireitti tästä.