Riparin jumalanpalveluspäivän iltamessu

su 3.2. kello 17.00 - kello 18.00

Varissuon kirkko

Rippikoululaiset tutustuvat helmikuun ensimmäisenä sunnuntaina siihen, mitä jumalanpalveluksissa tapahtuu. Yhteinen päivä huipentuu messuun, johon kaikki seurakuntalaiset ovat lämpimästi tervetulleita.

Messusta vastaavat pastori Remo Ronkainen ja kanttori Riikka Lautjärvi, mutta mukana toteuttamisessa tai penkissä ovat kaikki seurakunnan rippikoulutyötä tekevät papit ja nuorisotyönohjaajat sekä suuri joukko nuoria.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Katso myös

ti 19.3. klo 9.30 -11.00

Nummen Punainen tupa

PERHETUPA kaikenikäisille

Leppoisaa yhdessäoloa vauvasta vaariin -ota mukaan mummi, kummi tai naapuri. Tupa sisältää kynttilähetken, laulua, leikki, kädentaitoa, kahvittelua ja seurustelua. Tule mukaan maksuttomaan tupaan ja tuo ystäväsikin! Ei ennakkoilmoittautumista.
ti 19.3. klo 12.30 -14.00

Hepokullan seurakuntatalo

Hepokullan tuolijumppa

Tule jumppaamaan ja virkistymään!
ti 19.3. klo 13.00 -14.30

Raunistulan seurakuntatalo

Raunistulan seniorikerho

Tervetuloa seniorikerhoon!