Messu

su 20.1. kello 10.00 - kello 11.30

Messu Pyhän Katariinan kirkko

Lämpimästi tervetuloa messuun Pyhän Katariinan kirkkoon!

Messun toimittaa pastori Kristiina Frondelius avustajanaan rovasti Outi Toljamo. Kanttorina toimii Markku Lautjärvi. Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

 

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.

Katso myös

su 31.3. klo 10.00 -11.30

Pyhän Katariinan kirkko

Leipäsunnuntain messu

Paaston puolivälissä Raamatun tekstit puhuvat siitä, kuinka Jeesus on elämän leipä. Jeesus jakaa meille lahjojaan, siksi meidän tehtävämme on jakaa omastamme sitä hyvää, mitä olemme lahjaksi saaneet.
su 31.3. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!
su 31.3. klo 10.00

Kaarinan kirkko

Messu

Elämän leipä