Hiljaisuuden retriitti

pe 18.1. kello 17.00 - su 20.1. kello 15.00

Hiljaisuuden retriitti Sinapin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retriitti, jossa sille tyypillisen rukouselämän lisäksi teemme yksinkertaisia kehoa ja mieltä avaavia harjoitteita. "... Hänessä me elämme, liikumme ja olemme." (Raamattu)

Retriitissä saat asettua lepoon: olemaan sitä, mitä olet. Se on vetäytymistä arjen kiireistä ja virikkeiden tulvasta. Yksinkertaiset keholliset harjoitteet auttavat myös kuulemaan, mitä sinulle kuuluu ja mitä tarvitset. Retriitissä osallistujat eivät keskustele keskenään, jotta oman sisimmän kuuntelulle tulisi tilaa. Oma huone ja luonnon läheisyys tukevat hiljaisuuteen asettumista. Retriitin ohjelma on väljää ja vapaaehtoista. Siihen kuuluu tässä retriitissä kehollisten harjoitteiden lisäksi rukoushetkiä ja messun vietto, saunominen ja ruokailut. Ohjaajina diakonissa Outi Haijanen ja retriittipappi Päivi Vuorilehto. Retriitin hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 102 €, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaisille vastaavat hinnat 130 € /104 €

 


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

Katso myös

pe 22.2.2019 klo 17.00 - su 24.2.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Hengittävä hiljaisuus.

Rentoutusta ja rukousta retriitin tapaan. Hiljaisuuden laskeuduttua on hyvä asettua omaan kehoon, antaa hengityksen virrata ja kokea yksin ja yhdessä, kuinka Elämä itse hengittää meitä.