Tyksin kätilökuoron Joulu kanssasi -konsertti Martinkirkossa

to 20.12. kello 18.00

Tyksin kätilökuoron Joulu kanssasi -konsertti Martinkirkossa Martinkirkko

Tänä vuonna joulukonsertin tuotto käytetään Turun ensi- ja turvakoti ry:n vähävaraisten vauva- ja pikkulapsiperheiden joulunvieton tukemiseen Martin diakoniatyön kautta

Tyksin Kätilökuoro on perustettu vuonna 2010. Kuoroa on alusta asti johtanut kätilö ja musiikinopettaja Johanna Tiitta. Kuoroon on saanut liittyä kaikki lauluhaluiset kätilöt, hoitajat ja lääkärit. Nimi olikin ensin Naistenklinikan kuoro, tällä hetkellä kuoro muodostuu Tyksin naistenklinikan kätilöistä.

Kantavana ajatuksena kuorolla on ollut yhdessä laulamisen ilo ja hauskuus, kollegaan tutustuminen yli osastorajojen ja hyvän tekeminen. Kuorossa on vaihtelevasti 15-20 laulajaa, muutama perustajajäsen vielä mukana. Ajan saatossa kuorolaiset ovat olleet raskaana, saaneet lapsia ja pitäneet kuoroharrastustaan silti vireillä osallistumalla kertaviikkoisiin harjoituksiin. Tänä päivänä harjoituksissamme on vilskettä ja vilinää, kun mukana on innokas joukko kaikenikäisiä lapsia, jotka hartaana kuuntelevat äitinsä laulua.

Kätilökuorolla on perinteiseksi esiintymismuodoksi vakiintunut vuotuinen äitienpäiväkonsertti Tyksissä uusille, juuri synnyttäneille äideille, vauvoille ja perheille sekä joulukonsertti, jonka tuoton olemme halunneet lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, mm. kätilötyön koulutukseen Afrikassa tai perheiden hyvinvointia tukemaan lähialueilla.

Kätilökuoroa johtaa Johanna Tiitta. Solistina on Olivia Mäkelä, jota säestää Onerva Tiitta, Eemeli Mäkelä ja Akseli Tiitta.

              


Järjestäjä

Martinseurakunta

Tyksin kätilökuoro Minna Bergman 050-5363274

Katso myös

su 17.3. klo 12.00 -13.00

Halisten seurakuntatalo

Halisten sunnuntailounas

Tervetuloa syömään herkullista kotiruokaa!
su 7.4. klo 12.00 -13.00

Halisten seurakuntatalo

Halisten sunnuntailounas

Tervetuloa syömään herkullista kotiruokaa!
su 19.5. klo 12.00 -13.00

Halisten seurakuntatalo

Halisten sunnuntailounas

Tervetuloa syömään herkullista kotiruokaa!