Joulutori

to 6.12. kello 11.00 - kello 14.00

Katariinan pappila, Nummen seurakuntakoti, Pyhän Katariinan kirkko

Perinteinen, tunnelmallinen Joulutori kutsuu itsenäisyyspäivän viettoon Pyhän Katariinan kirkkoaukion ympäristöön. Historiaa, käsitöitä, herkkuja, musiikkia, puuhaa pikkuväelle ja paljon muuta. Lämpimästi tervetuloa!

Pyhän Katariinan kirkkoaukion Joulutori kutsuu koko perhettä itsenäisyyspäivän viettoon.

Klo 10 Pyhän Katariinan kirkossa vietetään itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelusta, jonka jälkeen lasketaan seppeleet sankarihaudoille. Jumalanpalveluksessa mukana kirkkoherra Leena Kairavuo, pastori Remo Ronkainen, kanttori Markku Lautjärvi, Pyhän Katariinan kuoro ja partiolaisia.

Klo 11-12 Nummella nautitaan Marttojen tarjoamat kirkkokahvit. Kahvia ja leivonnaisia voi ostaa Marttakahviosta myös klo 12-14. Marttojen myyjäiset pidetään klo 11-14. Nummella on myös elävää musiikkia ja pastorin jouluinen jukebox on valmis soittamaan myös sinun toivelaulusi.

Klo 12 kirkossa pidetään pieni musiikkituokio, jossa esiintyvät kanttori Elina Kerokoski ja sellisti Laura Olli. Tilaisuus on maksuton.

Klo 12.30. dosentti Kimmo Ikonen pitää hautausmaakierroksen teemalla Muistoja sodan ja rauhan ajalta Pyhän Katariinan hautausmaalle. Maksuttomalle kierrokselle lähdetään kirkon portilta (huonolla säällä ei hautausmaakierrosta, vaan Pyhän Katariinan kirkon esittely kirkon sisällä).

Klo 11-14 Katariinan pappila ja pappilan piha muuttuvat jouluiseksi toriksi, jossa myydään leivonnaisia, käsitöitä, kransseja ja muuta ihanaa. (Kaikki myyntipaikat on nyt varattu, kiitos ilmoittautuneille.) Seurakunnan pappien Papin puoti -pop up kahvila myy lämmintä juomaa ja leivonnaisia lähetyksen hyväksi. Ostettavissa on myös Katariinan historiakerhon pappilan omenapuiden omenista valmistamaa ihanaa omenahilloa.

Piha-alueilla on paljon mukavaa tekemistä (kuten poniratsastusta ja paloautoon tutustumista) pikkuväelle, mukana mm. VPK ja partiolaiset. Ohjelma täydentyy lähempänä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta