Taizé Turku 2020

Tervetuloa kansainväliseen Taizé-tapahtumaan Turkuun 28.–30.8.2020.

Viikonlopun tarkoituksena on koota satoja nuoria ja nuoria aikuisia tapaamaan toisiaan ja luoda toivoa. Toivoa on työpajoissa ja yhdessä tekemisessä, rukoushetkien hiljaisuudessa ja rukouksissa, yhdessä syömisessä, pelaamisessa ja laulamisessa. Voit tulla yksin tai porukalla.

Tapahtuman hinta on osallistujilta 20 euroa ja se sisältää ruuat ja kotimajoituksen. Voit myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi auttamaan tapahtuman järjestelyissä. 


Alustava ilmoittautuminen

Virallinen ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa 2020. Tässä vaiheessa alustava ilmoittautuminen auttaa meitä hahmottamaan mistä ihmisiä olisi tulossa ja kuinka paljon. Se helpottaa tapahtuman suunnittelua ja valmistelua.

» Ilmoita osallistumisestasi alustavasti

Tule vapaaehtoiseksi

Tarvitsemme vapaaehtoisia kaikenlaisiin tehtäviin. Vapaaehtoisena voit olla toteuttamassa tapahtuman musiikkia tai hartauksia, huolehtia ensiavusta tai muusta turvallisuudesta, auttaa majoittautumisessa tai ruokailujen järjestämisessä, vetää työpajaa tai tulla mukaan suunnittelemaan mainostusta tai Tuomiokirkon koristelua.

» Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Ryhdy majoittajaksi

Tapahtuma rakentuu kohtaamisille ja yksi hienoimmista mahdollisuuksista tavata uusi ihminen on kutsua hänet kotiinsa. Taizé-tapahtumassa majoitusta kaipaavalle kelpaa hyvin sohva tai patjakin lattialla, tärkeää on mahdollisuus tuntea itsensä tervetulleeksi. Odotamme majoittajalta, että hänellä on mahdollisuus tavata majoitettavansa perjantaina ja että majoitettava saa aamupalan kumpanakin aamuna. Majoittajille on oma infotapaaminen toukokuussa.

» Ilmoittaudu majoittajaksi