Hyppää sisältöön

Karderoopi − vaateapua lähimmäisille

Tarvitsetko vaateapua?

Vaateapua varten ota yhteys oma seurakuntasi diakoniatyöntekijään tai yhteisen diakonian työntekijään. Saat heiltä ohjeet, miten saat Karderoopista vaatteita ja/tai kodintarvikkeita.

Haluatko lahjoittaa vaatteita?

Voit lahjoittaa meille siistejä ja ehjiä vaatteita, jalkineita, kodintekstiilejä tai astioita. Lahjoitukset otetaan vastaan Karderoopin aukioloaikoina.

Varastotilamme ovat rajalliset. Emme pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla. Suurin määrä kerralla on 1 jätesäkillinen/talous. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta. Tästä pääset Karderoopin sivuilleLinkki avautuu uudessa välilehdessä, sivut eivät ole selkokieliset.

Vapaaehtoiseksi

Karderoopiin voit tulla myös tekemään vapaaehtoistyötä tai työkokeilua. Vapaaehtoistehtäviä löytyy useita erilaisia. Voitte tulla myös työpaikan porukalla, vaikka silittämään vaatteita.

Katso lisää Vapaaehtoiseksi-sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä! (sivu ei ole selkokielinen) Voit olla yhteydessä myös Karderoopin toiminnanohjaajiin.

Yhteystiedot ja aukioloajat

  • Karderoopin diakoniatyöntekijä, puh. 040 341 7656 / 040 341 7486
  • Käyntiosoite: Kaarlentie 2 (entinen Ispoisten seurakuntakoti)
  • Postiosoite: PL 922, 20101 Turku

Avoinna:

tiistaina, keskiviikkona klo 11-15 ja torstaina klo 11 - 18. 

Karderoopin henkilökunta

vaateavun toiminnanohjaaja, työvapaalla 31.12.2022 asti
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Karderoopi

Sonja Kankaanranta on diakoni ja toimii vaateapu Karderoopin toiminnanohjaajana yhdessä Niina Torikan kanssa.

Vaateavun hyvä ja laadukas palvelu ja Karderoopin toimintojen kehittäminen on Sonjalle tärkeää. Vapaaehtoisten olennainen rooli ja merkitys toimintojen mahdollistajina ilahduttavat. Sonjan mielestä on mahtavaa, että Karderoopi on niin vilkas ja eläväinen talo. Sen takaavat aktiiviset ja monitaitoiset vapaaehtoiset sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevat vaateavun asiakkaat ja lahjoittajat. Sonja on innoissaan myös kehittämismyönteisestä ilmapiiristä ja uusista mahdollisuuksista Karderoopin toiminnassa.

Voit olla Sonjaan yhteyksissä kaikenlaisissa vaateapuun liittyvissä asioissa – kysymyksiä, palautetta, yhteistyöideoita jne. otetaan lämpimästi vastaan!