YHTEYDEN MESSU = KOKO PERHEEN KIRKKOILTA

risti.jpg : 52Kb

Kevään 2015 aiheet liittyvät kristillisen uskomme perusteisiin .

Lämminhenkinen ja musiikkipitoinen iltakirkko joka toinen sunnuntai (parittomat viikot)  klo 17 Varissuon kirkolla, Kousankatu 6.Lapsille oma ohjelma. Ehtoollinen, esirukousta. Iltapala messun jälkeen.

Kevään 2015 Yhteyden messut ovat

18.1. Juhana Markkula

1.2. Juhana Markkula

15.2. Rauno Vesti

1.3. Juhana Markkula

15.3. Missio Dei - Jumalan töissä maailmassa. Saarnaa kansainvälisen työn hiippakuntasihteeriAnssi Nurmi. Kolehti El Salvadorin kumppanuuskirkolle. Liturgina Rauno Vesti. 

29.3. Rauno Vesti

12.4. Ari Malmi (Ev.lut. Kansanlähetys)

26.4. Rauno Vesti

17.5. Pekka Heikkilä.

Yhteyden messun lämmin ja avara ilmapiiri kerää kaikenikäisiä kulkijoita yhteen iloineen ja suruineen. Yhteisessä iltahetkessä Jumala kohtaa meitä ja me Häntä. Samoin saamme kohdata ja iloita toinen toisistamme. Yhteyden messu on vapaamuotoinen ja lämminhenkinen messu, jonka elementtejä ovat yhteys, musiikki, rukous, ilosanoma sekä ehtoollinen. Lapsille ja varhaisnuorille on omaa mieluista ohjelmaa ja illan päätteeksi nautitaan iltapalaa. Messussa on usein vierailevia saarnaajia. Sydämellisesti tervetuloa!

Illan valmistavat ja toteuttavat monet vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan pappien ja kokoontuneen seurakunnan kanssa. Jos olet kiinnostunut antamaan oman panoksesi esim. kahvilan hoidossa, kolehdin keruussa, kirkkovieraiden kättelyssä tai lasten ohjelmassa, ota yhteyttä pastori Juhana Markkulaan tai Rauno Vestiin

juhana.markkula(at)evl.fi
rauno.vesti(at)evl.fi

TERVETULOA MESSUUN!!!