YHTEYDEN MESSU = KOKO PERHEEN KIRKKOILTA

risti.jpg : 52Kb

Lämminhenkinen ja musiikkipitoinen iltakirkko kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 17 Varissuon kirkolla, Kousankatu 6. Lapsille oma ohjelma. Ehtoollinen, esirukousta. Iltapala messun jälkeen.

Kevään 2016 Yhteyden messut ovat

17.1. Remo Ronkainen "Jeesus ja Jumalan voima"
14.2. Anna Hälli "Jeesus kiusausten voittaja"
13.3. Anssi Nurmi "Maailmojen messu"
17.4 . Anna Hälli "Jumalan kansan koti-ikävä"
15.5. Anna Hälli "Tule Pyhä Henki"


Yhteyden messun lämmin ja avara ilmapiiri kerää kaikenikäisiä kulkijoita yhteen iloineen ja suruineen. Yhteisessä iltahetkessä Jumala kohtaa meitä ja me Häntä. Samoin saamme kohdata ja iloita toinen toisistamme. Yhteyden messu on vapaamuotoinen ja lämminhenkinen messu, jonka elementtejä ovat yhteys, musiikki, rukous, ilosanoma sekä ehtoollinen. Lapsille ja varhaisnuorille on omaa mieluista ohjelmaa ja illan päätteeksi nautitaan iltapalaa. Messussa on usein vierailevia saarnaajia. Sydämellisesti tervetuloa!

Illan valmistavat ja toteuttavat monet vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan pappien ja kokoontuneen seurakunnan kanssa. Jos olet kiinnostunut antamaan oman panoksesi esim. kahvilan hoidossa, kolehdin keruussa, kirkkovieraiden kättelyssä tai lasten ohjelmassa, ota yhteyttä pastori Anna Hälliin p. 040 3417 639 tai anna.halli@evl.fi

TERVETULOA MESSUUN!!!