YHTEYDEN MESSU = KOKO PERHEEN KIRKKOILTA

risti.jpg : 52Kb

Lämminhenkinen ja musiikkipitoinen iltakirkko kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 17 Varissuon kirkolla, Kousankatu 6. Lapsille oma ohjelma. Ehtoollinen, esirukousta. Iltapala messun jälkeen.

Syksyn 2015 Yhteyden messut ovat

30.8. liturgia Juhana Markkula

13.9. "Jumalan huolenpito" liturgia Juhana Markkula, saarna Remo Ronkainen

11.10. "Seurakunta - Kristuksen ruumis" liturgia ja saarna Juhana Markkula

8.11. "Isä Taivaan, Isä meidän" liturgia Juhana Markkula, saarna kirkkoherra Leena Kairavuo

13.12. "Jouluna Jumala syntyi" liturgia ja saarna Juhana Markkula

Yhteyden messun lämmin ja avara ilmapiiri kerää kaikenikäisiä kulkijoita yhteen iloineen ja suruineen. Yhteisessä iltahetkessä Jumala kohtaa meitä ja me Häntä. Samoin saamme kohdata ja iloita toinen toisistamme. Yhteyden messu on vapaamuotoinen ja lämminhenkinen messu, jonka elementtejä ovat yhteys, musiikki, rukous, ilosanoma sekä ehtoollinen. Lapsille ja varhaisnuorille on omaa mieluista ohjelmaa ja illan päätteeksi nautitaan iltapalaa. Messussa on usein vierailevia saarnaajia. Sydämellisesti tervetuloa!

Illan valmistavat ja toteuttavat monet vapaaehtoiset yhdessä seurakunnan pappien ja kokoontuneen seurakunnan kanssa. Jos olet kiinnostunut antamaan oman panoksesi esim. kahvilan hoidossa, kolehdin keruussa, kirkkovieraiden kättelyssä tai lasten ohjelmassa, ota yhteyttä pastori Juhana Markkulaan p. 040 3417 480 tai juhana.markkula(at)evl.fi

TERVETULOA MESSUUN!!!