Seurakuntavaalit ovat paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa jo 16-vuotiaalla on äänioikeus. Rippikoulua tai konfirmaatiota ei edellytetä äänestämiseen, kirkon jäsenyys riittää.

Äänestämällä vaikutat oman seurakuntasi tulevaisuuteen. Luottamushenkilöt kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa ja päättävät mm. siitä, ketä valitaan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja järjestetään ja miten rahat jaetaan. Minkälainen on sinun kirkkosi? Tule vaikuttamaan!

Vaalikone avattu

Seurakuntavaalien vaalikone on avattu ja löytyy täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. (linkki ohjaa tämän sivun ulkopuolelle ja avautuu uudessa välilehdessä)
Piikkiöstä ehdolle on lähtenyt 24 ehdokasta, käy etsimässä omasi. Kiitos ehdolle asettuneille!

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys Piikkiön kirkossa ti-la 8.12.11.22 klo 11-18.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 20.11., jolloin äänestys tapahtuu Piikkiön kirkossa klo 11-20. Äänestämällä vaikutat oman seurakuntasi tulevaisuuteen. Luottamushenkilöt kehittävät ja ohjaavat seurakunnan toimintaa ja päättävät mm. siitä, ketä valitaan työntekijöiksi, minkälaisia kerhoja järjestetään ja miten rahat jaetaan. Minkälainen on sinun kirkkosi? Tule vaikuttamaan!

 


 

Vaalilautakunnan sihteeri

vt. kirkkoherra (31.12.2022 asti)
Piikkiön seurakunta