OHJELMA:

JOULUKUU: Käy seurakunnissa järjestettävässä joulunajantilaisuudessa yhdessä huoltajasi tai kummisi kanssa. Ota tilaisuudesta kuva ja lähetä se Martille sähköpostilla.

TAMMIKUU: 

20.1. klo 17 – 19 Oppitunti Piikkiön kirkossa

                       30.1. klo 11 osallistuminen Rippikoulusunnuntain jumalanpalvelukseen ja oppitunti Piikkiön    kirkossa

MAALISKUU:

3.3. klo 16.30 – 18.30 Oman messun suunnittelu Piikkiön seurakuntatalolla.

6.3. klo 10 oman jumalanpalveluksen toteutus Piikkiön kirkossa, mahdollisuus (vapaaehtoinen) osallistua perhetapahtumaan. Messu alkaa klo 11 ja vanhemmat ja kummit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

HUHTIKUU:

Käy seurakunnissa järjestettävässä pääsiäisajan (11.4.-24.4.) tapahtumassa yhdessä huoltajasi tai kummisi kanssa. Ota tilaisuudesta kuva ja lähetä se sähköpostilla Martille

14.4. klo 17 – 18 Nuortenilta Vanhalla seurakuntatalolla

TOUKOKUU:  

5.5. klo 17-18.30 Diakoniaopetus seurakuntatalolla.

25.5. klo 17.00 Piikkiön seurakuntatalo,kerhotila  infoilta huoltajille

 

TERVETULOA RIPPIKOULUUN PIIKKIÖN SEURAKUNTAAN JA RYHMÄÄN 806!

Mahtavaa, että juuri sinäkin olet tässä ripariryhmässä. Jotta kaikki sujuisi toivottavasti mahdollisimman suotuisasti, saat tässä paperissa heti alkuun muutamia käytännön ohjeita. Lue ne tarkkaan yhdessä huoltajiesi kanssa ja laita talteen näkyvälle paikalle kotona.

Rippikoulua käydään nykyään puoli vuotta ja kaupungissa käytävät opiskelut ovat ihan yhtä tärkeitä osallistumisia kuin se itse leirikin. Kaupungissa kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa, joskus useimmin. Leirijaksomme on Kunstenniemen leirikeskuksessa 21. – 28.7.  Konfirmaatioharjoitukset pidetään heti leiriltä palattua.  Konfirmaatiota juhlimme Piikkiön kirkossa sunnuntaina 31.7. klo 11.00.

Rippikoulusi opettajina toimivat seurakuntapastori Martti Haltia ja keväällä varmistuva nuorisotyöntekijä . Jos käy niin, että olet estynyt saapumaan oppitunnille esim.sairauden vuoksi, ilmoita siitä Martille tekstarilla,sähköpostilla ja/tai whatsapilla. Muista laittaa aina viestiin oma nimesi ja ripariryhmäsi numero. Poissaolot korvataan erikseen ilmoitetuilla tehtävillä myöhemmin kevään aikana tai leirillä.
 

TURVALLISUUS

Rippikouluajan tulee olla turvallista sekä fyysisesti että henkisesti jokaiselle siihen osallistuvalle. Tämän postin mukana tulee myös turvallisuuskysely koskien omaa rippikouluaan aloittavaa nuortanne. Jotta voimme olla hänelle läsnä hänelle oikealla tavalla, täytättehän kyselyn yhdessä nuoren kanssa. Turvallisuuskysely on salassapidettävä, vain työntekijöiden käytössä oleva dokumentti, joka tuhotaan rippikoulun jälkeen. Meihin voi olla myös suoraan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa nuoren elämään, rippikouluun, turvallisuuteen liittyen.

Koronapandemia ohjeita seuraamme tarkasti. Voimassa on tätä kirjoittaessa vahva maskisuositus ja myös rippikoulutunneilla noudatamme sitä. Tiedotamme aina ryhmää mikäli tilanne muuttuu esimerkiksi etäopetukseen jouduttaessa. Toivomme myös, että nuori jää kotiin jos tuntee olonsa vähänkin sairaaksi.