TERVETULOA RIPPIKOULUUN PIIKKIÖN SEURAKUNTAAN JA RYHMÄÄN 804!

Mahtavaa, että juuri sinäkin olet tässä ripariryhmässä. Jotta kaikki sujuisi toivottavasti mahdollisimman suotuisasti, saat tässä paperissa heti alkuun muutamia käytännön ohjeita. Lue ne tarkkaan yhdessä huoltajiesi kanssa ja laita talteen näkyvälle paikalle kotona.

Rippikoulua käydään nykyään puoli vuotta ja kaupungissa käytävät opiskelut ovat ihan yhtä tärkeitä osallistumisia kuin se itse leirikin. Kaupungissa kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa, joskus useimmin. Leirijaksomme on Harvaluodon Pyölinrannan leirikeskuksessa 23.-30.6. Konfirmaatiota juhlimme Piikkiön kirkossa sunnuntaina 3.7. klo 11.00 .

Rippikoulusi opettajina toimivat nuorisotyönohjaaja Riikka ja pastori Kirsi. Jos käy niin, että olet estynyt saapumaan oppitunnille esim.sairauden vuoksi, ilmoita siitä jommallekummalle tekstarilla,sähköpostilla ja/tai whatsapilla. Muista laittaa aina viestiin oma nimesi ja ripariryhmäsi numero. Poissaolot korvataan erikseen ilmoitetuilla tehtävillä myöhemmin kevään aikana tai leirillä.

TURVALLISUUS

Rippikouluajan tulee olla turvallista sekä fyysisesti että henkisesti jokaiselle siihen osallistuvalle. Tämän postin mukana tulee myös turvallisuuskysely koskien omaa rippikouluaan aloittavaa nuortanne. Jotta voimme olla hänelle läsnä hänelle oikealla tavalla, täytättehän kyselyn yhdessä nuoren kanssa. Turvallisuuskysely on salassapidettävä, vain työntekijöiden käytössä oleva dokumentti, joka tuhotaan rippikoulun jälkeen. Meihin voi olla myös suoraan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa nuoren elämään, rippikouluun, turvallisuuteen liittyen.

Koronapandemia ohjeita seuraamme tarkasti. Voimassa on tätä kirjettä kirjoittaessa vahva maskisuositus ja myös rippikoulutunneilla noudatamme sitä. Tiedotamme aina ryhmää mikäli tilanne muuttuu esimerkiksi etäopetukseen jouduttaessa. Toivomme myös, että nuori jää kotiin jos tuntee olonsa vähänkin sairaaksi.

OHJELMA:

JOULUKUU: Käy seurakunnissa järjestettävässä joulunajantilaisuudessa yhdessä huoltajasi tai kummisi kanssa. Ota tilaisuudesta kuva ja käy lataamassa se ryhmän omalle Padlet – seinälle.

TAMMIKUU :

13.1. klo 17-19 Ehtoollisopetus Piikkiön kirkossa

                       30.1. klo 11 osallistuminen Rippikoulusunnuntain jumalanpalvelukseen Piikkiön kirkossa

HELMIKUU: 

16.2. klo 17-18.30 Diakoniaopetus seurakuntatalolla.

MAALISKUU: 

13.3. klo 10-13 Osallistuminen messuun, jumalanpalvelus- ja kirkkomusiikkiopetus.

HUHTIKUU:

Käy seurakunnissa järjestettävässä pääsiäisajan tapahtumassa yhdessä huoltajasi tai kummisi kanssa. Ota tilaisuudesta kuva ja käy lataamassa se ryhmän Padlet- seinälle.

7.4. klo 17-18 Ryhmän oma nuortenilta vanhalla seurakuntatalolla.

TOUKOKUU:  

24.5. klo 17-19 Ryhmän oman messun valmistelu Piikkiön kirkolla. 

26.5. klo 10 Ryhmän oma messu Piikkiön kirkossa.

 

KESÄKUU:     1.6. klo 17 leiriä koskeva infotilaisuus huoltajille vanhalla seurakuntatalolla.

Ota yhteyttä