Iloa musiikista lapsille ja vanhemmille

Isän tai äidin sylissä on hauskaa keinua. Ainakin jos on uskominen Piikkiön seurakunnan muskarilaisia. Muskarissa vanhemmat kokoontuvat lapsineen seurakunnan tiloihin laulamaan, leikkimään ja vaihtamaan kuulumisia. Muskari on hyvä paikka myös niille, joiden ei tulisi muuten laulettua lapselleen. 

Iltamuskari

Avoin perheiden iltamuskari pappilassa maanantai-iltaisin klo 17.30–18.00. Muskarin jälkeen voi jäädä tunniksi leikkimään ja iltateelle/kahville. Ovet aukaistaan klo 17.15. Muskari on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Seurakunta tarjoaa kahvin/teen ja pullan. Halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan.

Vauvamuskari

0-2-vuotiaille torstai iltapäivisin klo 13.30-14.00 Piikkiön pappilassa (Pappilantie 4). Muskarin jälkeen on mahdollisuus jäädä tunniksi kahvittelemaan. Ovet aukaistaan klo 13.15. Ilmoittautumiset etukäteen arkipäivisin Marjolle 0403417725. Jos ilmoittaudut yksittäiselle kerralle, niin ilmoittaudu keskiviikkoon mennessä. Muskari on maksuton. Seurakunta tarjoaa kahvin ja pullan. Halutessasi voit ottaa omat eväät mukaan.