Kerhoja ja toimintaa

 

Kesätauko on alkanut. Nähdään taas viikolla 34 (19:stä elokuuta eteenpäin)!

 

Iltamuskari tiistaisin klo 17.30, kahvit klo 17. Ilmoittaudu: marjo.aaltonen@evl.fi

Vauvakahvila keskiviikkoisin klo 12.30-14. Kahvila on tarkoitettu vanhemmille ja perheille, joille on syntymässä tai juuri syntynyt ensimmäinen lapsi. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia kahvikupposen äärellä! Lisätietoja: Marjo Aaltonen, p. 040 - 3417 725. 

Lapsiarkki keskiviikkoisin klo 12.30-15. Hetki aikaa hengähtää tai hoitaa asioita, kun ammattitaitoinen hoito on taattu. Ei tarjoilua, mutta omia eväitä voi toki syödä. Ilmoittaudu, mielellään viimeistään keskiviikkoaamuna Marjolle.

Tule perhekerhoon! Olet sydämellisesti tervetullut mukaan lähes joka perjantai klo 9.30-12 srk-keskuksen lastensiivessä kokoontuvaan kerhoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Lasten kirkkohetket tarjoavat Taivaan Isän rakkautta ja lämpöä sekä lapsille että vanhemmille. Kokoonnumme Piikkiön kirkossa seuraavina perjantaiaamuina klo 10. Tervetuloa!

 

 

Äitien oma ilta! Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan, teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa!

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). Hierontakerta on 30 minuuttia ja hinta 20€ (käteisellä tai laskulla).

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi@kolumbus.fi.