Kerhoja ja toimintaa

Lastenkirkko

Lastenkirkon sivuilla on paljon kaikkea kivaa puuhaa lapsille, klikkaa kuvaa ja käy tutustumassa! Kannattaa seurata myös Piikkiön seurakunta lapset ja perheet facebook sivuja. https://www.facebook.com 

Klikkaa tätä kuvaa hiirellä, niin pääset Lastenkirkko.fi-sivustolle.

 

Perhekahvila Pappilan kammari 

 Perhekahvila on torstaisin klo. 9.30-11.30 Piikkiön pappilassa. Huolimatta siitä missä asut tai mikä on elämän katsomuksesi olet tervetullut mukaan. Yhdessä oloa, kahvittelua, kokemusten vaihtamista samassa elämän tilanteessa olevien perheiden kanssa ja mukavaa puuhastelua esim. askartelua ja laululeikki tuokioita. Perhekahvilaan voi tulla koko perhe vauvasta vaariin. Kauden viimeinen perhekahvila on 15.12 ja jatkamme taas 12.1.2023

 

 

 

Päiväkerhot 3-6 vuotiaille

Päiväkerhot toimivat Piikkiön pappilassa (Pappilantie 4). Päiväkerhoista lisää valikossa olevan päiväkerhot otsikon alta.

 

 

Pikku helppi

Pikku helppi on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän tarjoamaa matalan kynnyksen toimintaa kaikille halukkaille. Pikku helpin tarkoituksena on tuoda helpotusta arkeen ja auttaa jaksamaan. Lisätietoja pikku helpistä ja yhteystietoja löydät http://www.turunseurakunnat.fi/lapset-ja-perheet sivuilta otsikon "Tukea vanhemmuuteen" alta.

 

Äitien oma ilta!

Pysähdy arjen hulinasta muiden äitien kanssa. Tule mukaan juttelemaan, saunomaan,
teemailtoihin ja ennen kaikkea viettämään aikaa mukavassa seurassa! 

Syksyn äitien illat tiistaisin klo. 18.00-21.00 

23.8 Pyölinrannassa (Seurakunnan leirikeskus, Pyölintie 77, 21500 Piikkiö)

20.9 Pyölinrannassa

11.10 Pyölinrannassa
 

Tarjoilu toimii pääsääntöisesti nyyttäriperiaatteella (talo tarjoaa kahvin, laktoosittoman kahvimaidon, teen ja mehun). 

Iltojen emäntänä on Tanja Hovi, p. 050 587 8929 tai tanja.hovi(at)outlook.com. 

Äitien illoilla on oma WhatsApp-ryhmä. Jos haluat liittyä ryhmään, lähetä puhelinnumerosi Tanjalle tai anna numerosi Äitien illoissa. Numeroita käytetään ryhmän väliseen WhatsApp-viestittelyyn. Sähköpostilistalle voit myös antaa osoitteen.