Avustajaksi leirille tai retkelle

Oletko kiinnostunut olemaan avustajana diakonialeireillä ja -retkillä? Seurakunnat ja diakoniakeskus järjestävät leirejä perheille, vammaisille ja vanhuksille. Leirejä ja retkiä on pitkin vuotta, kesällä niitä on kuitenkin eniten. Leiriavustajan tehtävä on vapaaehtoistehtävä, josta maksamme palkkion.

Leiriavustajaksi - mainos
Leiriavustaja haku vuodelle 2019 on käynnissä 31.1.2019 saakka

Kurssilta perustiedot

Haemme nyt avustajia diakoniatyön leireille ja retkipäiviin. Mukana on perheleirejä, vammaistyön leirejä sekä ikäihmisille suunnattuja leirejä ja retkipäiviä. Leiriavustajana olet yhdessä työntekijöiden kanssa helpottamassa leirin sujuvuutta, avustat tarpeen mukaan eri tehtävissä ja olet osa leirijoukkoa. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ihmissuhdetyön taitoja ja sekä erilaisten ihmisten kohtaamista.

Järjestämme avustajakurssin keväisin. Kurssilta saat valmiudet ja tarvittavat tiedot olla avustajana leireillämme ja retkillämme. Kurssilla käymme läpi myös tarjolla olevia tehtäviä. Jos olet ollut aikaisempina vuosina avustajanamme, sinun ei tarvitse suorittaa kurssia uudestaan.

Mitä edellytämme leiriavustajilta?

Avustajan tulee olla leirin alkaessa 17 vuotta täyttänyt ja hänen tulee olla evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Lisäksi uudelta avustajaksi hakevalta edellytetään leiriavustajakurssin suorittamista.

Avustajan tehtävä on vapaaehtoistehtävä, mutta maksamme siitä jokaiselle avustajalle palkkion. Vuonna 2018 palkkio oli 48,50 € / leiri- tai retkipäivä. Tästä summasta vähennämme ateriakorvauksen, joka vuonna 2018 on 4,87 € / ateria (verotusarvo).

Haemme leiriavustajia kerran vuodessa. Vuoden 2019 leiriavustajien haku on nyt käynnissä ja jatkuu 31.1.2019 saakka. Olitpa sitten uusi tai jo useamman vuoden mukana ollut leiriavustaja, ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.

 

toimistonhoitaja
Diakoniakeskus
040 341 7788 (toimisto)