Lahja lapselle -keräys

Oletko halukas antamaan aikaasi lasten hyväksi? Ja saamaan samalla itsellesi joulumielen? Turun ja Kaarinan seurakunnat järjestävät jälleen vuonna 2019 jo perinteeksi muodostuneen kertaa Lahja lapselle -keräyksen. Joka vuosi keräystä on ollut toteuttamassa yli 100 vapaaehtoista ja joululahjan sai sitä kautta viime vuonnakin yli 1000 lasta.

Lahja Lapselle -tyttö hymyilee joulupaketti kädessään

Näin lahjoitat

  • Soita 21.11.–26.11.2019 klo 11–16 (ei viikonloppuna) numeroon 040 341 7660 tai täytä sähköinen lomake 
  • Saat tiedon lahjan saajan iästä ja konkreettisesta lahjatoiveesta (esim. 5-vuotias poika, Stiga-rattikelkka). Lahjatoiveet ovat arvoltaan 20–50 euroa.
  • Toimita lahja paketoimattomana joko Diakoniakeskukseen (Puutarhakatu 22) 25.11.–3.12.2019 klo 10–18 (ei viikonloppuna) tai Kaarinan kirkolle (Voudinkatu 2) 25.–29.11.2019 klo 11–18.

Lahjatoiveet diakoniatyön kautta

Lahja lapselle -keräyksessä toteutetaan lasten omia joululahjatoiveita. Diakoniatyöntekijät kyselevät diakonia-asiakasperheidensä lasten toiveita. Sen jälkeen mukaan tulevat vapaaehtoiset auttajat: lahjatoiveiden selvittäjät ja välittäjät, lahjojen paketoijat ja kuljettajat. Ja tietysti lahjojen lahjoittajat. Ilman heidän apuaan tätä keräystä ei olisi.

Viime jouluna yli 1000 lasta sai joululahjan keräyksen kautta. Aattoillan riemun lisäksi ajatuksena on vahvistaa lasten uskoa tulevaisuuteen. Myös vähävaraisten perheiden lapsilla on oikeus haaveilla ja kokea iloa toiveiden toteutumisesta.

Vapaaehtoiseksi mukaan toteuttamaan Lahja Lapselle -keräystä

Tule sinäkin mukaan toteuttamaan Lahja Lapselle -unelmia. Keräys hoidetaan suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin, joten jokainen vapaaehtoinen on meille kullanarvoinen. Vain yhteydenotoista perheisiin huolehtivat diakoniatyöntekijät. Lahja Lapselle -keräyksessä voit toimia vaikkapa lahja-agenttina, välittää lahjatoiveita lahjoittajille sähköpostilla tai puhelimitse. Voit myös tulla mukaan lahjojen vastaanottoon ja paketointiin tai kuljettajaksi toimittamaan lahjoja seurakuntiin.

Vuoden 2019 keräyksen vapaaehtoisilmoittautuminen on päättynyt.