SuperSunnuntaina koko perhe voi hengata Mikaelissa

Tämän syksyn uusi toimintamuoto ovat SuperSunnuntait.

SuperSunnuntai alkaa Mikael AAMU -messulla klo 11, jonka jälkeen on tarjolla lounasta ja kahvia seurakuntakeskuksessa klo 12.30-14. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyön hyväksi.

Lounaan jälkeen klo 14 ja 16 välillä järjestetään vaihtelevaa toimintaa ja erilaisia työpajoja eri-ikäisille.

Mikonmökki muuttuu klo 14.15-15.45 Lastentaloksi ja kutsuu perheen pienimpiä viihtymään. Sinne voi tulla koko perheenä tailapset voivat osallistua itsenäisesti, jos he viihtyvät. Lastentalon lopuksi on perheille välipalatarjoilu.

Aikuisille järjestetään ohjelmaa seurakuntakodin puolella ja Klubi-siivessä. Ohjelma vaihtelee SuperSunnuntaista toiseen.

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messuun, jossa lapsille on tarjolla ikätasoiset pyhäkoulut (3-6v, 7-9v & 10-14v). Musiikissa Mikaelove -bändi ja illanmessun päätteeksi yhteistä iltapalaa.  

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä Kansainvälinen kahvila (International Cafe).

Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi.  

Seuraavia Supersunnuntaita vietetään su 24.10., 7.11. ja 12.12.

Seuraava SuperSunnuntai 7.11.

Seuraavaa SuperSunnuntaina vietämme lokakuun toiseksi viimeisenä sunnuntaina ja se tarjoaa jokaiselle jotakin, olit sitten työikäinen, varttunut, lapsiperheellinen tai villi ja vapaa. Tule kokemaan SuperSunnuntai paikanpäälle! 

kädet

 

SuperSunnuntai alkaa toivotulla Vanhanajanmessulla klo 11. Mikaelinkirkossa lauletaan 2000-luvun taitteessa poistetuilla vanhoilla messusävelmillä ja virsillä. Ideana on tehdä musiikkimatka 1920- ja 1930-luvuille, jolloin seurakunta oli vielä uusi. Messussa saarnaa vierailijana pastori Teuvo V. Riikonen. Välittömästi messun jälkeen on Parikanniemi säätiön seurat Mikaelinkirkossa.  

Messun jälkeen on tarjolla lounasta (Iranilainen Liha-yrttipata riisillä ja jälkiruoka) ja/tai kahvia Mikaelin seurakuntakodilla klo 12.30–14.30 (vapaaehtoinen maksu diakonian hyväksi). Mikaelinkirkolla on mahdollista istuttaa kukkasipuleita kevään iloksi klo 14 alkaen (15.30 asti).   

Välipala-ohjelmana on tarjolla Lasten ja perheidentalo Mikonmökissä (Puistok.13, siäspiha) klo 14.15–15.45. Lastentalon lopuksi on perheille välipalatarjoilu. Aikuisille on tarjolla klo 14.30 seurakuntakodilla kolme vaihtoehtoa. Miestentalo starttaa klubi-siivessä, jossa on miehistä tarjoilua ja ohjelmaa Pasi Jaakkolan johdolla.  Seurakuntasalin Pienessä pyhiinvaelluksessa on luvassa hiljentymistä musiikin, taiteen, kirjoittamisen jne. äärellä. Lisäksi seurakuntakodin kahviossa on Suomi-kahvila, jossa voi keskustelemalla auttaa maahanmuuttajien suomen oppimista.

Päivä päättyy klo 16 alkavaan Mikael ILTA -messun, jossa teemana on seurakuntalaisten keskinäinen rakkaus. Tuttuun tapaan lapsille on tarjolla pyhäkoulut kolmelle eri ikäryhmälle (3-6v, 7-10v & 11-14v). Musiikissa Mikaelove ja illanmessun päätteeksi iltapala.  

Jatkopaikkana avautuu klo 17.30 Mikonmökissä Kansainvälinen kahvila (International Cafe). Tervetuloa SuperSunnuntaina piipahtamaan Mikaeliin tai jäämään vaikka koko päiväksi.  

Seuraava jouluinen SuperSunnuntai on 12.12.