Retket ja leirit

Retket ja leirit antavat mahdollisuuden irtiottoon tavallisesta arjesta. Mukava yhdessäolo, luonto ja hengellinen eväs virkistävät ruumista, mieltä ja sielua.  

Leirit ja retket

Lähde Mikaelinseurakunnan vapaaehtoisten retkelle Porvooseen pe 27.9.2019

Lähtö klo 8.30 Puistokatu 14 bussipysäkiltä, (Mikaelin seurakuntakotia vastapäätä).
Retkellä tutustumme Porvoon vanhaan kaupunkiin. Ohjelma pitää sisällään mm. vierailut Porvoon tuomiokirkossa ja Porvoon museossa. Saamme myös liikkua vanhassa kaupungissa ja nauttia maittavan buffetlounaan kellariravintola Hanna-Mariassa. Sokerina pohjalla teemme ostoksia Brunbergin tehtaanmyymälästä.  Hinta 35 € sis. buffetlounaan (laktoositon ja gluteeniton vaihtoehto), kahvit paluumatkalla, kuljetuksen (Linjaliikenne Muurinen) ja ohjelman. Turussa olemme takaisin n. klo 21.

Matkanjohtajina diakoniatyöntekijä Kari Tynkkynen sekä pastorit Kirsi Hakanpää ja Timo Hanttu. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset ma 16.9. mennessä, Kari Tynkkynen, 040 3417 397 tai kari.tynkkynen@evl.fi.

"Anna Sydän avara" -retkipäivä Sinappiin senioreille pe 13.9.

Päivän aikana tarjotaan lounas, päiväkahvi ja grillimakkarat. Mukana Ismo Seivästö, Eeva Paajanen, Marita Heinonen, Sanna Nurmi ja Hilkka-Helena Katainen. Retkipäivä järjestetään yhteistyössä Dikare -hankkeen kanssa ja päivän hinta on 20 euroa. Hintaan kuuluu ruokailujen lisäksi bussikuljetus ja vakuutus. Ilmoittautuminen ja tiedustelut p. 040 341 7399.

Senioreiden retki Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan pe 1.11.

Retki järjestetään yhteistyössä Dikare -projektin kanssa. Päivän hinta on 15 euroa ja hintaan kuuluu lounas, kahvi, opastus ja bussikuljetus. Ilmoittautuminen ja lisätiedot p. 040 341 7399.

Koe syksyinen Baltia
diakoniatyöntekijä (maahanmuuttajatyö)
Mikaelinseurakunta
diakoniatyöntekijä (seniorityö, tiimivastaava)
Mikaelinseurakunta