Valoa!

Vuoden pimein aika tuo tullessaan monelle kaipauksen valoon ja merkitykseen. Elämän kentiltä löytyy liiankin paljon pimentoja, jotka masentavat ja halvaannuttavat. Nyt jos koskaan tarvitaan sisimmän valoa; toivoa ja merkitystä, tunnetta siitä, että elämä on mielekästä ja tarkoituksellista. Nyt ei ole syytä jäädä pimeän vangiksi, vaan suunnata kohti valoa. Sitä valoa Vapahtajamme haluaa olla antamassa - ihan jokaiselle. Hän on valon ja toivon sytyttäjä! Nyt syttyvät adventtikynttilät ja valo lisääntyy kohti joulua mentäessä. Tervetuloa seurakunnan tilaisuuksiin valon sanoman äärelle! 

Jouni Lehikoinen
kirkkoherra

Adventti ja joulu Mikaelissa. Lue tästä.

Koronapassi

Varsinais-Suomen koronatilanne on huonontunut. Seurakuntienkin toiminnassa noudatetaan viranomaisten ohjeistuksia.

Uskonnollisissa tilaisuuksissa kuten jumalanpalveluksissa, kasteissa, vihkimisissä ja hautaan siunaamisissa ei ole käytössä koronapassia eikä henkilörajoitusta. Sen sijaan joulunajan suurissa konserteissa ja Kauneimmissa Joululauluissa koronapassi on käytössä.

Suosittelemme, että kaikkiin tilaisuuksiin osallistutaan vain koronarokotettuina.

Suosittelemme myös vahvasti kasvomaskia kaikissa seurakuntien tilaisuuksissa. Turvallisen adventin ajan toteutumiseksi on tarpeen huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja antaa riittävä tila kaikille mukanaolijoille. Tulethan paikalle vain, jos sinulla ei ole koronaan sopivia oireita kuten nuhaa, yskää tai kurkkukipua.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakunta- ja viestintäsihteeri
Mikaelinseurakunta
YouTube-video