Kirkkoherran tervehdys

Poikkeuksellisilla ajoilla saattaa olla sittenkin oma tarkoituksensa. Ne laittavat elämän arvojärjestystä uusiksi. Asiat, jotka useimmiten ovat olleet piilossa ja vähemmällä huomiolla nousevatkin uuteen arvoonsa. Usko, toivo ja rakkaus eivät ole pelkkiä kliseitä, vaan ihmiselämän perustaa rakentavia asioita, joita nyt erityisesti tarvitaan; luottamusta siihen, että kyllä tästä selvitään.

Ihmisenä elämiseen ja olemiseen liittyy myös vastoinkäymiset, jotka parhaimmassa tapauksessa ovat synnyttämässä jotakin uutta ja kaunista. Elämän kriisien keskelle piiloutuu aina muutoksen mahdollisuus. Elämän tappiotkin voidaan parhaimmillaan kääntää voimavaraksi, joka kantaa eteenpäin.

Käsillä oleva aika voi kuitenkin yhdistää meitä johonkin itseämme Suurempaan; Jumalaan, joka ei jätä ihmistä yksin tai heitteille elämän hämmentäessä ja satuttaessa. Seurakunnassa saamme yhdessä olla jakamassa tätä todellisuutta. Olet tervetullut mukaan!

PALKKAAMME 9 SOMETTAVAA KESÄOPAS/KAHVILANPITÄJÄÄ MIKAELINKIRKKOON

Palkkaamme 2004-2005 syntyneitä nuoria kahden viikon jaksoille koulujen kesäloma-ajalle. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen 515,20 €/kahden viikon jakso. Työaika on ma-pe klo 11-18.

Kirjoita hakemus 7.3. mennessä suoraan sähköpostiin arno.heinonen@evl.fi. Ei liitetiedostoja. Osa hakijoista haastatellaan 15.3. ja valinnoista ilmoitetaan srk:n verkkosivuilla sekä valituksi tulleille henkilökohtaisesti kalenteriviikon 11 aikana.

KORONARAJOITUSTEN VAIKUTUS TOIMINTAAN ainakin 10.3.2021 ASTI

Jumalanpalvelus sunnuntaina 21.2. klo 10

YouTube-video

Jumalanpalveluksia ja muuta ohjelmaa löydät täältä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

seurakunta- ja viestintäsihteeri
Mikaelinseurakunta
YouTube-video