Ystävyysseurakunnat

Ilomantsin ortodoksinen seurakunta

Ilomantsin ortodoksisen seurakunnan kanssa tehtävällä ystävyysseurakuntatyöllä on jo 40 vuoden perinteet. Yhteisen ekumeenisen innostuksen kohokohta on turkulaisten vuosittainen heinäkuun puolivälissä järjestettävä matka Ilomantsin Iljan praasniekkaan. Tukiryhmä kokoontuu tarpeen mukaan.
Yhteyshenkilö: pastori Jukka Hildén, puh. 040 341 7436.

Lisää tietoa Ilomantsin ortodoksisesta seurakunnasta löydät sivulta Ilomantsin ortodoksinen seurakunta.

 

Suure-Jaanin seurakunta Virossa

Suure-Jaanin ystävyysseurakuntatyö on yhteydenpitoa, ystävyyttä ja vuorovaikutusta sekä myös rahallista avustamista. Tulot saadaan pääasiassa myyjäisistä ja kolehdeista. Suure-Jaanissa on suunnitteilla seurakuntatalon uudistustyö, mikä tulee olemaan suuri taloudellinen voimainponnistus. Vaate-apua ei enää tarvitse antaa. Tukiryhmä kokoontuu tarpeen mukaan. Yhteyshenkilö:  kappalainen Hannu Jaatinen 040 3417 124.
 

Pietarin Pyhän Marian kirkon seurakunta

Pietarin Pyhän Marian kirkko on Inkerin kirkon pääkirkko Pietarissa. Seurakunta on Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteinen ystävyyskohde, jonne pidetään yhteyttä useita kertoja vuodessa.  Martinseurakunnan Inkeri-tukiryhmä pitää tiivistä yhteyttä Inkeriin ja Pietariin. Vuosittainen Inkerin päivä on perinteinen tapahtuma.
Yhteyshenkilö: kirkkoherra Tuomo Norvasuo puh. 040 341 7277.

Inkerin kirkon toiminnasta voi lukea kirkon omilta internet-sivuilta: Inkerin kirkko

Inkerin kirkon venäjänkieliset internet-sivut: Inkerin kirkko venäjäksi


 

  

 

 

 

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Martinseurakunta

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja