Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Vaikka seurakunnan toiminta on monilta osin nyt koronatauolla, me olemme kanssasi vuoden jokaisena päivänä - niin arjessa kuin juhlassa.

(Päivitys 4.2.) AVI on tänään päättänyt, että kokoontumisrajoitukset jatkuvat Varsinais-Suomessa samanlaisina kuin mitä ne ovat tällä hetkellä. Varsinais-Suomi on edelleen koronavirusepidemian leviämisvaiheessa. Rajoitukset ovat voimassa 10.3. asti.

Kaikki aikuisten kokoava toiminta tauolla 10.3.2021 asti. Jumalanpalvelukset toteutetaan ilman seurakuntaa ainakin 10.3.2021 asti. Lasten ja alle 20-vuotiaiden nuorten toimintaa voidaan toteuttaa rajoitetusti ja turvallisuusohjeet huomioiden. Jumalanpalveluksiin voi osallistua seurakunnan Facebookin livelähetysten välityksellä joka sunnuntai klo 10.Kirkollisissa toimituksissa ja kaikissa tiloissa on voimassa 10 hengen osallistumisrajoitus. Myös ulkotilaisuuksissa tulee pidättäytyä maksimissaan 10 hengen yleisömäärissä. Kaikissa tilaisuuksissa on maskisuositus. Pese kätesi usein ja muista pitää turvaväli 2,5m. Tietoa muuttuneista ja peruuntuneista tilaisuuksista löydät näiltä Martinseurakunnan verkkosivuilta, Facebookista tai kysymällä suoraan seurakunnan työntekijöiltä. 

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden myös poikkeusaikana. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7299 tai ottaa suoraan yhteyttä haluamaasi työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea myös poikkeusaikana. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan ti ja to klo 9-11 seuraavasti: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Myös tekstiviestillä voi jättää soittopyynnön. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostilla martti.diakonia@evl.fi

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunnan muusta toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebookista. Jumalanpalveluksiin voi osallistua Facebookin välityksellä osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live

Martinseurakunta Instagramissa @martinseurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Stabat Mater verkkonsertti Martin facebookissa 25.3. klo 18