Tervetuloa Martinseurakuntaan!

Valikosta löydät kaikki tapahtumat, tilaisuudet ja henkilökunnan yhteystiedot sekä palvelut, joita seurakunnassa järjestetään. Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan!

Tämä vuosi on seurakuntavaalivuosi! Kiinnostaako sinua vaikuttaminen paikallistasolla seurakunnassasi tai yhteisessä kirkkovaltuustossa? Asetu ehdolle seurakuntavaaleihin! Ehdokkaiksi tarvitaan kaikenikäisiä ja eri tavoin ajattelevia seurakuntalaisia. Mikäli kiinnostuit, klikkaa alla olevaa värikästä banneria saadaksesi lisätietoa. Martinseurakunnan omille vaalisivuille pääset sivuvalikon alimmasta napista tai painamalla >tästä linkistä

THL:n yleinen maskisuositus on poistunut, mutta maskia voi oman harkinnan mukaan edelleen käyttää. Noudatamme kaikessa seurakunnan toiminnassa viranomaismääräyksiä, jotta osallistumisesi tilaisuuksiin olisi mahdollisimman turvallista. 

Diakonia auttaa ja tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Diakoniatyöntekijöiltä voi varata ajan tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 välisenä aikana seuraavista puhelinnumeroista: Martti-Kaasukellon alue 040-3417128, Uittamo-Vähäheikkilä-Majakkaranta 040-3417415 ja Hirvensalo-Satava-Kakskerta-Haarla-Moikoinen 040-3417419. Yhteydenottopyynnön voi tehdä myös oheisella lomakkeella:

Seurakunnan työntekijöihin voi halutessaan olla yhteydessä. Voit jättää soittopyynnön arkisin klo 9-15 seurakuntasihteerille p. 040 341 7422 tai ottaa suoraan yhteyttä työntekijään. Työntekijöiden yhteystiedot löydät tältä verkkosivulta.

Kirkon palveleva puhelin päivystää numerossa 0400-221180 joka ilta klo 18-24 Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Auta Ukrainaa ja ukrainalaisia hädässä!

Alla olevan linkin kautta voit tukea ja auttaa sotaa pakenevia ukrainalaisia perheitä ja lapsia. Kiitos kun autat!

Seurakunnan toiminnasta ja tapahtumista saa tietoa tapahtumakalenterista ja seurakunnan Facebook-sivuilta. Jumalanpalveluksiin ja voi osallistua usein myös verkossa sunnuntaisin klo 10 osoitteessa facebook.com/martinseurakunta/live tai painamalla alla olevaa linkkiä. Myös Martinkirkossa pidettäviä konsertteja esitetään usein samassa osoitteessa.

Martinseurakunta on myös Instagramissa. Linkki alla:

Ota yhteyttä

viestintä- ja seurakuntasihteeri
Martinseurakunta
Kesä Martissa