Tule kerhonohjaajaksi alakoululaisten kerhoihin!

Kerhonohjaus on oiva harrastus sinulle, joka viihdyt lasten kanssa.

Ilman kerhonohjaajia ei kerhoja voitaisi järjestää ja monet
lapset jäisivät ilman harrastusta. Samalla kun olet tärkeä toisille, opit myös itse arvokkaita taitoja esimerkiksi ryhmänohjauksesta, ja saat uusia kokemuksia. Kerhoissa opitaan ja pidetään hauskaa yhdessä niin kerholaisena kuin kerhonohjaajanakin.

Maarian seurakunta järjestää pitkin vuotta monenlaisia kerhoja, leirejä ja tapahtumia kouluikäisille, joihin tarvitaan kerhonohjaajia. Kouluikäisten sivulla http://www.turunseurakunnat.fi/maarian-seurakunta/kouluikaiset saat tietoa keväällä järjestettävistä kerhoista. Niissä kaivataan apua ohjauksessa. Voit myös ehdottaa uutta kerhoa omien kiinnostuksiesi mukaan, ja aloittaa sen vetämisen esimerkiksi kaverisi kanssa.

Kerhonohjaajille järjestetään kerran kuukaudessa yhteinen illanvietto kiitokseksi työstä. Lisäksi kerhonohjaajailloissa saa tietoa tulevista toiminnoista joihin tarvitaan kerhonohjaajia. Illoissa herkutellaan ja tavataan muita kerhonohjaajia. Syksyn kokoontumiset ovat: 20.9., 11.10. ja 15.11. kello 18 Santsi² (Kaerlantie 24). Lisätietoja Teemulta.

Kiitos jokaiselle kerhonohjaajalle arvokkaasta työstä!