Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä.

Rakas kanssakulkijani. Koronavirus pelottaa. Se muuttaa juuri nyt rajusti sitä elämäntapaa, johon olemme tottuneet. Se peruuttaa odotettuja tapahtumia, se lukitsee meidät koteihimme ja se eristää meidät muista ihmisistä. Pelko kasvaa näissä muutoksissa helposti kohtuuttoman suureksi. Silloin luottamus ja usko Jumalaan tulee kuitenkin avuksemme. Voimme kääntyä Hänen puoleensa yksin ja yhdessä. Voimme pyytää Häntä auttamaan meitä hädässämme. Hän näkee kaiken, myös syvimmät pelkomme suurimman hädän hetkellä. Häneen me voimme turvata, myös silloin, kun ahdistus sisällämme tuntuu kestämättömältä.

Teemme täällä Maariassa parhaamme, jotta kukaan ei jäisi yksin hädässään ja pelossaan. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos haluat puhua. Yhteystietomme löydät tämän linkin takaa. Yhdessä selviämme tästä eteenpäin. Toivotan sinulle Taivaan Isän siunausta ja kaikkea hyvää tähänkin päivään.

Katri Rinne
kirkkoherra

p.s. Maarian seurakunnan kaikki yleisötilaisuudet on peruttu 17.3. alkaen. Sunnuntain jumalanpalvelukset Maarian kirkosta lähetetään netin kautta tällä sivulla. Sunnuntaina klo 11-13 voi käydä Maarian kirkossa hiljentymässä. Työntekijöitä on silloin myös paikalla. Tilanne elää tässä kevään mittaan, ja kerromme täällä netissä, miten jatkossa toimimme, joten seuraathan ilmoittelua!

Sunnuntain 22.3. Marian ilmestyspäivän klo 10 jumalanpalvelus Maarian kirkosta on katsottavissa netissä tästä linkistä löytyvällä sivustolla. 

Liturgia: Jari Laaksonen, saarna: Katri Rinne, kanttori: Heikki Rainio, urkuri: Tero Niemi. Jumalanpalvelus toimitettiin ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa laulettavat virret: 52, 50, 538: 1,2,6 ja 600

Sunnuntain 29.3. klo 10 jumalanpalvelus Maariankirkosta on katsottavissa netissä tästä linkistä löytyvällä sivustolla.

Liturgia: Milla Ruskeepää, saarna: Leena Sirén, kanttori: Ulla Vuola, urkuri: Tero Niemi. Jumalanpalvelus toimitettiin ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Virret: 275, 79: 1-3,8,12, 938:1-2,9, 334: 1,3,5

Seuraava pyhä Maarian kirkossa:

su 5.4. klo 10 Palmusunnuntain jumalanpalvelus 

Liturgia: Anna Orenius, saarna: Milla Ruskeepää, kanttorit: Marja Haikka ja Tero Niemi.

Jumalanpalvelus on katsottavissa suorana netin kautta tällä sivulla maarianseurakunta.fi. Paikalle ei oteta yleisöä. Kirkon ovet ovat auki hiljentymistä varten sunnuntaina klo 11-13.

 

Maarian seurakunnan löydät sosiaalisesta mediasta

Facebookista nimellä Maarian seurakunta

Instagramissa nimellä @maariansrk

Tiedoksi:

Maarian kirkko on remontissa 20.9.2020-30.4.2021. Remontin aikana kirkossa ei järjestetä mitään tilaisuuksia, eikä sitä voi myöskään varata tilaisuuksia varten. Tarkempaa tietoa remontista on luvassa myöhemmin.

 

 

 

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Maarian seurakunta Paattisten seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Maarian seurakunta ja Paattisten seurakunta

YouTube-video