Hyppää sisältöön

Löydä Suunta!

Suunta-hankkeen teemana on vapaaehtoistoiminta mielen hyvinvoinnin parissa ja voimaannuttavat kohtaamisset eri-ikäisten välillä. 

Mikä Suunta?

Mikä on minun tarinani? Missä olen nyt ja minne haluan kulkea seuraavaksi? Mikä tekee matkastani mielekkään ja merkityksellisen?

Hei sinä 60+ vuotias, tule keskustelemaan luotettavan vapaaehtoisen kanssa mielesi hyvinvoinnista, elämän käännekohdista, tunteista, arvoista, unelmista ja elämän mysteereistä!

Vapaaehtoisena pääset tukemaan toista ihmistä tämän pohtiessa omaa suuntaansa. Muutaman illan koulutuksessa sinulla on samalla tilaisuus reflektoida omaa hyvinvointiasi ja keskustella siitä toisten vapaaehtoisten kanssa. Opit ratkaisukeskeisen ajattelutavan perusteita ja pääset harjoittelemaan niitä käytännössä.

Miksi Suunta?

Sinulle 60+
Ainutlaatuinen mahdollisuus pysähtyä kuuntelemaan sisintäsi ja kurkistaa arjen rutiinien ja mielen perälle jääneiden ajatusten taa. Suunta-hanke kannustaa kohtaamaan vaikeat ja kipeätkin tunteet ja huolet niin, että et ole yksin.
Vapaaehtoisia ovat kouluttamassa ihmisläheisen työn ja auttamisen ammattilaiset. Osa vapaaehtoisista on myös itse oman työ- tai opiskelukokemuksena johdosta kokenut kuuntelija ja sosiaalisen tuen tarjoaja.

Vapaaehtoiselle
Vihdoin vapaaehtoistoiminnan muoto, joka vaatii ajallisesti vain lyhytkestoista sitoutumista ja mahdollistaa jouston omien aikataulujesi keskellä!
Tarjolla on lyhyt ja laadukas koulutus toisen ihmisen kunnioittavaan kohtaamiseen, ratkaisukeskeiseen ajattelutapaan ja olemassa olevaan vapaaehtoistoimintaan liittyen.
Sinun aikaisempaa työ-, opiskelu- ja elämänkokemustasi arvostetaan ja sen hyödyntämiseen kohtaamisissa kannustetaan.

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä hankepäällikköön Karimaan, karima.karppinen@evl.fi, p. 040 341 7765 tai hankekoordinaattori Heiniin, heini.hannuksela@evl.fi, p. 040 341 7492 ja saat lisää tietoa toiminnasta.

 

Blogi

Löydä Suunta!

Kokemuksia ja pohdintaa vapaaehtoistoiminnasta mielen hyvinvoinnin parissa. Lue lisää >

// ]]>