Koululaisille

Seurakunnat järjestävät kouluikäisille monenlaista kivaa toimintaa. Tarkoituksena on pitää hauskaa ja tutustua samalla muihin samanikäisiin.

Kivakesä kokoaa kouluikäisten kesäajan tapahtumat ja harrastukset Turussa ja Turun seudulla. Katso seurakuntien järjestämät Kivakesä-tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan!

Iltapäivätoiminta on tarkoitettu ensimmäisen ja toisen vuosiluokan oppilaille sekä kaikkien vuosiluokkien erityisoppilaille. Kesäisin järjestämme pienille koululaisille iltapäivätoiminnan sijaan kesäkerhoja

Seurakunnissa on tarjolla myös erilaisia harrastekerhoja, kuten kokki- ja kädentaitokerhoja sekä näytelmäkerhoja. Osaan koululaiset ovat tervetulleita itsekseen ja toiset on tarkoitettu lapsen ja vanhemman yhteiseksi ajaksi. Lapsi- ja nuorisokuorot tarjoavat mahdollisuuden laulaa yhdessä sekä tutustua muihin musiikista kiinnostuneisiin ikätovereihin.

Seurakunnat järjestävät myös monenlaisia leirejä ja retkiä sekä muita tapahtumia kouluikäisille ympäri vuoden. 10 vuotta täyttäville on vuosittain kymppisynttäreitä ja -leirejä.

Vuosittain järjestämme koululaisten erovertaisryhmiä.