Rippikoulun 305 tapaamiset

 

Tammikuu

Rippikoulun infoilta huoltajille ja nuorille ke 16.1.2019 Varissuon kirkon kirkko-olkkarissa (os. Kousankatu 6) klo 17.30-19.00.

Helmikuu

3.2. Jumalanpalveluspäivä klo 13.00–18.00 Varissuon kirkolla. Päivän aikana tarjolla on välipala ja klo 17 alkavaan messuun on tervetullut koko perhe.

15.2.  Yhteisvastuu-keräykseen osallistuminen Itäharjun Prismassa. Jokaisella on 30min vuoro, joka varataan erikseen. Näemme keskiovilla!

Maaliskuu

16.3. klo 12.45-15:00 Lähetys- ja diakoniapäivä Varissuon kirkolla

27.3. klo 18.00-20.00 Nuortenilta Jaanin seurakuntatalolla.

28.3. klo 19 Messu Pyhän Katariinan kirkossa.

Huhtikuu

28.4. Yhteyden messu Varissuon kirkossa klo 12

Toukokuu

16.5. Leiri-info Katariinan pappilassa (Pyhän Katariinan kirkkoaukio 7) klo 18-19.30 myös huoltajat mukaan!

Kesäkuu

12.6. Kaupunkipäivä Jaanin seurakuntatalolla klo 12-17. Tarjolla välipalalla.

15.-20.6. Rippileiri Harjattulassa.

26.6. Nuortenilta Jaanin seurakuntatalolla 18-20

30.6. Konfirmaatio Pyhän Katariinan kirkossa klo 10

 

Mikäli et pääse osallistumaan johonkin tapaamiseen, ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Tapaamisten välillä on itsenäisiä tehtäviä, joista kerrotaan tarkemmin lähempänä ajankohtana.

Poissaolot tapaamisista on korvattava, myös sairauspoissaolojen osalta. Korvaamisista sovitaan aina erikseen ohjaajien kanssa.

 

Ryhmän 305 ensimmäinen kirje

Joulunajan tehtävä

Korvaavia tehtäviä

Mikäli olet ollut pois jostain tapaamisesta, löydät tästä joidenkin poissaolojen korvaavat tehtävät. Muista aina varmistaa ohjaajilta, että olet tehnyt kaikki korvaavat tehtävät ja käynnit.

 

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni