Ripari 304

 

Leirijakso 13.-18.6.2020 Harjattulassa. 

Konfirmaatio su 28.6. Pyhän Katariinan kirkossa klo 10.00. Arvioitu kesto n. 1,5h.

Riparin 304 ohjelma

 

Su 19.1. klo 12 Riparin starttikirkko ja infotilaisuus Varissuon kirkossa. (YV-jako, WhatsApp-ryhmät nuorille ja vanhemmille)

 

Ma 3.2. klo 16-19 Yhteisvastuukeräys Itäharjun Prismassa. Autamme lähimmäisiämme kotimaassa ja kaukana keräämällä Yhteisvastuukeräystä. Keräys suoritetaan ryhmissä ja vuorot jaetaan ripari-infossa. Jos vuorosi ei sovi, ole yhteydessä yhteyshenkilö Elinaan. Lisätietoa kohteesta www.yhteisvastuu.fi.

 

La 29.2. klo 13-16. Jumalanpalveluspäivä Varissuon kirkossa. Mikä on messu? Mitä jumalanpalveluksessa tapahtuu ja miksi? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia jumalanpalveluspäivänä. Yhteyshenkilö Remo.

 

La 14.3. klo 13-15 Diakoniapäivä. Mitä on diakonia? Miten myötätunto ja toisten auttaminen liittyy kristinuskoon? Miten minä voisin tehdä maailmasta paremman? Tule ottamaan yhdessä selvää! Yhteyshenkilö Elina.

 

To 9.4. klo 19 Kiirastorstain messu. Hyvää ruokaa ystävien kanssa – ja sen jälkeen petos ja hylkääminen? Vietämme messua Jeesuksen ja opetuslasten viimeisen yhteisen aterian muistoksi. Messun lopuksi alttari riisutaan ja kirkko puetaan mustaan pitkäperjantaita odottamaan. Yhteyshenkilö Remo.

 

Ke 22.4. klo 18-20 Nuortenilta Jaanin seurakuntatalolla isosten kera. Pientä purtavaa, laulua, leikkiä, hiljentymistä, pohdintaa ja pientä iltapalaa. Yhteyshenkilö: Elina.

 

Ma 18.5. klo 17-19 Riparin leiri-info ja vanhempainilta. Tärkeää tietoa leiristä ja konfirmaatiosta. Kotijoukkojen edustus välttämätöntä. Yhteyshenkilö: Remo.

 

Su 24.5 klo 12 Suvivirsikirkko Varissuolla, jossa mukana myös tulevan kesän isosia, joita siunataan tehtäviinsä.

 

13-18.6.2020 Rippileiri Harjattulassa

 

Ke 24.6. Rippikoulun kaupunkipäivä klo 16-20 Nummen seurakuntakodilla. Kerrataan mitä kaikkea rippikoulun aikana on käsitelty, kerätään palautetta ja pohditaan mitä kiitoksen aiheita meillä on.

To 25.6. Rippikoulun kaupunkipäivä klo 15-19 Nummen seurakuntakodilla. Käydään läpi konfirmaatiota, puhutaan seurakunnasta ja fiilistellään kesää sekä tulevaa konfista! Yhteyshenkilö: Elina.

 

Su 28.6 Konfirmaatio klo 10 Pyhän Katariinan kirkossa

 

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni