Ripari 308

Leirijakso 23.-30.7.2020 Kunstenniemessä. 

Konfirmaatio 2.8. Pyhän Katariinan kirkossa klo 10.00. Arvioitu kesto n.1,5h.

Riparin 308 tapaamiset

Ke 5.2. klo 16-19 Yhteisvastuukeräys Itäharjun Prismassa. Autamme lähimmäisiämme kotimaassa ja kaukana keräämällä Yhteisvastuukeräystä. Keräys suoritetaan ryhmissä ja vuorot jaetaan ripari-infossa. Jos vuorosi ei sovi, ole yhteydessä yhteyshenkilö Elinaan. Lisätietoa kohteesta www.yhteisvastuu.fi.

 

La 8.2. klo 13-16 . Jumalanpalveluspäivä Varissuon kirkossa. Mikä on messu? Mitä jumalanpalveluksessa tapahtuu ja miksi? Näihin kysymyksiin etsimme vastauksia jumalanpalveluspäivänä. Yhteyshenkilö Anna.

 

La 14.3. klo 13-15 Diakoniapäivä. Mitä on diakonia? Miten myötätunto ja toisten auttaminen liittyy kristinuskoon? Miten minä voisin tehdä maailmasta paremman? Tule ottamaan yhdessä selvää! Yhteyshenkilö Elina.4.5. Aikataulun päivitys:
 

4.5 Itsenäinen jumalanpalvelustehtävä. Tutustu yhteen Katariinanseurakunnan striimaamaan jumalanpalvelukseen ja tee annettu tehtävä. Toteuta tehtävä 14.5. mennessä. Tarkemmat ohjeet ja tehtävänanto jaetaan nuorille yksityisviesteillä. Yhteyshenkilö Elina. 

 

To 14.5 klo 19-20 Polun Messu Katariinan kirkossa etänä. Kutsu tilaisuuteen laitetaan samana päivänä.  

Ti 9.6 klo 17-19 Riparin info ja vanhempainilta. Tärkeää tietoa leiristä ja konfirmaatiosta. Kotijoukkojen edustus välttämätöntä. Yhteyshenkilö: Anna.

Ke 15.7 klo 17-18.30 Nuortenilta. Tilanteen mukaan joko etänä, pienryhmissä tai tapaamisena. Tapaamisesta tiedotetaan vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa. Yhteishenkilö Elina.

Ke 22.7. klo 17-18.30 Viime hetken treffit. Kohta mennään, mutta mitkä ovat fiilikset? Miten voin itse vaikuttaa siihen, että tästä riparista tulee eeppisin ikinä? Mihin kysymyksiin haluaisin saada vastauksen riparin aikana? Myös vanhemmat ovat erittäin mieluusti tervetulleita tapaamaan leirin aikuisia. Yhteyshenkilö Elina.

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

kappalainen
Katariinanseurakunta

Anna Hälli on Katariinan viestinnästä vastaava pappi. Anna kehittää viestintää, luotsaa sometiimiä ja pohtii työkseen, miten seurakunta voisi tavoittaa uusia ihmisiä ja olla läsnä myös omien tilojensa ulkopuolella. Jos haluat viritellä uusia yhteistyökuvioita seurakunnan kanssa, kannattaa olla yhteydessä Annaan.

Anna innostuu yhdessä tekemisestä, dialogista, uusista ideoista sekä toimimisesta uskon ja arjen rajapinnoilla. Ihmisten kohtaaminen elämän tärkeissä hetkissä ja tavallisen elämän keskellä on Annalle tärkeä ja mieluisa osa papin työtä.

Vapaina hetkinään Anna nauttii ystävien seurasta, pianonsoitosta ja lauleskelusta. Annan perheen reissut suuntautuvat useimmiten mökille Oulujärvelle ja perheen entiseen kotikaupunkiin Lontooseen.

Annan löydät Instagramista tunnuksella @mrshalli ja Twitteristä nimellä Anna Hälli.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni