Rippikoulun 303 tapaamiset

Leirijakso 2.-8.6.2019 Harjattulassa. Konfirmaatio 9.6.2019 klo 10 Katariinan kko

Tapaamisten ajankohdat päivitetään myöhemmin.

TAMMIKUU

Rippikoulun infoilta huoltajille ja nuorille to 24.1.2019 Varissuon kirkolla (os. Kousankatu 6) klo 17.30-19.00.

HELMIKUU
3.2. Jumalanpalveluspäivä Varissuon kirkolla12:45-18:00.
12.2. Yhteisvastuukeräys Itäharjun Prismalla. Jokaisella on 30min vuoro, joka varataan etukäteen. Keräys toteutetaan klo 17-19:00.
27.2. IskoWedenesday -ilta Jaanin seurakuntatalolla klo 18:00-20:00

MAALISKUU
16.3. Lähetys- ja diakoniapäivä Varissuon kirkolla klo 12:30

HUHTIKUU
21.4. Jumalanpalvelus klo 10 Pyhän Katariinan kirkossa.
25.4. Polun messu klo 19 Pyhän Katariinan kirkossa.

TOUKOKUU
6.5. Leiri-info Varissuon kirkolla 18:00-19:30 myös huoltajille!
15.5 IskoWedenesday -ilta Jaanin seurakuntatalolla klo 18-20.

KESÄKUU

2.-8.6. Rippileiri Harjattulassa ja 9.6. konfirmaatio.
 

Mikäli et pääse osallistumaan johonkin tapaamiseen, ilmoita siitä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Tapaamisten välillä on itsenäisiä tehtäviä, joista kerrotaan tarkemmin lähempänä ajankohtana.

Poissaolot tapaamisista on korvattava, myös sairauspoissaolojen osalta. Korvaamisista sovitaan aina erikseen ohjaajien kanssa.

 

Ryhmän 303 ensimmäinen kirje

Joulunajan tehtävä

Korvaavia tehtäviä

Mikäli olet ollut pois jostain tapaamisesta, löydät tästä joidenkin poissaolojen korvaavat tehtävät. Muista aina varmistaa ohjaajilta, että olet tehnyt kaikki korvaavat tehtävät ja käynnit.

 

nuorisotyönohjaaja
Katariinanseurakunta

Elina Ahopelto on Katariinan nuorisotyönohjaaja, joka siirtyilee usein julkisen liikenteen armosta milloin iskowednesday-iltaan tai alakoululaisten hengailuiltaan (After schooliin) Jaaniin ja milloin rippikoulutapaamisiin tai Donkkis Big Nighteihin Varissuon kirkolle.

Elina ällistelee työkaveidensa rautaista ammattitaitoa ja lahjoja, joita Luoja on heille suonut, välillä mielessään ja välillä ääneen. Hänelle on tärkeää se, että ihmisiä muistutetaan siitä, että heitä rakastetaan ja se rakkaus on valunut taivaasta käsin.

Elina pitää rippileireistä ja rukoilee joka kesä vain lyhyttä hellejaksoa, sillä rannat ja auringon käristys eivät ole Elinan kavereita. Dramaattiset musikaalikappaleet ja D&D-roolipeliin tutustuminen ovat mielenpäällä usein vapaalla ja välillä hän ehtii kasaamaan ystäviä myös pakenemaan escaperoomeista tai pelaamaan lautapelejä.

Taizé on jees ja tuohukset tuoksuu hyvältä. Yläkoulut saapi ottaa yhteyttä Elinaan oli kyse morottamisesta, oppituntipaketeista, koulupäivystyksen aloittamisesta tai muusta.

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.