Kirkko on auki

Pyhän Katariinan kirkko - taivaallinen taukopaikka

Pyhän Katariinan kirkko (Kirkkotie 46) on kesäisin Tiekirkko, joka odottaa ovet avoimina juuri Sinua tutustumiskäynnille.

Kirkossa on opas paikalla kertomassa kirkon historiasta, esineistä ja aarteista. Lapsille on järjestetty pieniä väritystehtäviä sekä kuvasuunnistusta. Voit tulla hengähtämään, sytyttämään kynttilän ja hiljentymään hetkeksi kirkon penkkiin. 

Astu kirkkoon ja pidä toisenlainen tauko rauhasta, kauneudesta ja pyhästä nauttien. Talleta reppuusi ripaus suojelusta ja jatka matkaasi kevein kesämielin. 

Sekä kirkkoon että kappelin alakerrassa sijaitsevaan WC-tilaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

Pyhän Katariinan tiekirkko on avoinna jälleen kesällä 2021 arkisin 7.6.-6.8. klo 12-17 (ei juhannusaattona pe 25.6.). Opas Enni Salo palveluksessasi. Tervetuloa tutustumaan!

Hiljaisuuden tiellä - Pyhän Katariinan kirkon tiekirkkokauden avaus

Tervetuloa avaamaan tiekirkkokausi Pyhän Katariinan kirkkoon keskiviikkona 9.6. klo 17-18.30. Luvassa ohjelmaa ja eväitä pyhiinvaellukseen.

Pyhiinvaellusopas Larissa Riihihuhta kertoo Aurajoen pyhiinvaelluksista, pyhiinvaelluksen avainsanoista ja omista kokemuksistaan pyhiinvaeltajana. Halutessasi voit osallistua pieneen pyhiinvaellushetkeen kirkon ympäristössä. Mukana ovat myös kirkkoherra Leena Kairavuo ja kanttori Markku Lautjärvi. Lämpimästi tervetuloa!

Tulkoon tie sinua vastaan,
olkoon tuuli aina myötäinen,
päivä poskillesi paistakoon,
sade pelloillesi virratkoon.
Ja kunnes kohdataan,
elämäsi jääköön käsiin Jumalan.

(Virsi 979)