Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Adventti on aina uuden alun aikaa. Odotamme ilolla joulua, tuo valon sydämiimme ja pimenevään talven aikaan. Löydät koosteen kaikista adventin- ja joulunajan tapahtumista alempana tältä sivulta.

"Tuo kotihin, nyt pieneenkin, nyt joulujuhla suloisin, Jumalan sanan valoa ja mieltä jaloa."

Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Uusi seurakuntaneuvosto on valittu

Sunnuntaina 20.11. käytiin seurakuntavaalit, joissa valittiin 14 ehdokasta Turun Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvostoon ja koko seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon. Seurakuntaneuvostoon valittiin seuraavat ehdokkaat: Ari Rantanen, Eija Koskivaara, Kari Kettula, Sirkka-Liisa Kavén, Samuel Oliveros De Nordenflicht, Yrjö Warro (Sakari), Anni Laato (Anni Maria), Johanna Forss-Lähdesmäki, Tiina Stauffer, Virpi Hirvensalo, Heli Lehtonen, Riikka Taina, Anna-Emilia Hartikka ja Roosa Kesti. Yhteiseen kirkkovaltuustoon valittiin Ari Rantanen, Eija Koskivaara, Samuel Oliveros De Nordenflicht, Virpi Hirvensalo ja Yrjö Warro (Sakari). Onnittelut kaikille valituille!

Lisätietoja valituista löydät vaalien tulossivultamme.

Huojenna huoliasi

Sota järkyttää ja kylvää meihin pelkoa. Rukoilemme rauhan puolesta. Rukoilemme ukrainalaisten, tarpeetonta kärsimystä kokevien puolesta. Jos kaipaat keskusteluapua, älä epäröi olla yhteydessä - tästä työntekijöidemme yhteystietoihin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle kesä-elokuussa tiistaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172

Jos sinulla on mielessäsi aiheita, joiden puolesta toivot rukousta, voit lähettää rukouspyynnön seurakunnan nettilomakkeen kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoin rukouspiiri rukoilee kaikkien lähetettyjen pyyntöjen puolesta.

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Meillä on aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa on viikottain ohjelmaa. Somessa voi virkistyä muun muassa päiväkahvien ja iltavirsien parissa sekä seurata järjestämiämme tapahtumia striimilähetyksinä. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Tutustu sosiaalisen median kanaviimme.

Ajankohtaista

Katariinanseurakunnan ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu alle kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saa asiasta lisää tietoa. Kuvalinkki avautuu uudelle välilehdelle.

 

 

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

Turun Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvostoon valittujen ehdokkaiden nimet ja listat, joita he edustivat.