Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Seurakunnan säännöllinen viikkotoiminta on koronatilanteen vuoksi tauolla, mutta tilaisuuksia järjestetään viranomaisrajoitusten ja -ohjeiden puitteissa. Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Tällä hetkellä Katariinanseurakuntaan pääsee parhaiten tutustumaan verkon välityksellä. Verkossa voi hiljentyä jumalanpalvelusten, hartauksien ja iltavirsien parissa sekä seurata järjestämiämme etätapahtumia. Tutustu tarkemmin sosiaalisen median kanaviimme.

Ehtoollisen mahdollisuus

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus nauttia ehtoollista

  • tiistaisin 4.5., 11.5., 18.5. ja 25.5. klo 15-17 Varissuon kirkossa, Kousankatu 6
  • sunnuntaisin klo 11-12 Pyhän Katariinan kirkossa, Kirkkotie 46.

Ehtoolliselle voi osallistua yksin tai ystävän kanssa ilman ajanvarausta. Paikalla voi olla yhtäaikaisesti korkeintaan 6 henkilöä. Lyhyt ehtoollishetki kestää alle 10 minuuttia ja se toteutetaan hyvää hygieniaa noudattaen. Lämpimästi tervetuloa!

Huojenna huoliasi

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172.

Ajankohtaista

Katariinanseurakunnan ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu alle kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saa asiasta lisää tietoa. Kuvalinkki avautuu uudelle välilehdelle.

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue uutinen Arkkipookipalkinto Katariinanseurakuntaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä Katariinanseurakunnassa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele Tuuli kääntyy -gospelkonsertti YouTubessa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tutustu Katariinanseurakunnan lähetyskohteisiin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Meillä on aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa on päivittäin ohjelmaa. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

YouTube-video