Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Lähestyvä adventti aloittaa joulun odotuksen. Adventtikynttilät syttyvät ja valon määrä lisääntyy, kun joulu lähestyy. Turun ja Kaarinan seurakuntien lahja jäsenilleen, perinteinen joulukalenteri, tipahtaa postiluukkuun tai -laatikkoon adventin alla. Katariinanseurakunta toivottaa joulukalenterin myötä kaikille tunnelmallista joulun aikaa!

Adventin ja joulun ajan tapahtumia järjestetään COVID-tilanne huomioiden ja 16.12.2021 asti voimassa olevia viranomaismääräyksiä noudattaen:

  • 50 hengen osallistumisrajoitus ei koske uskonnollisia tilaisuuksia eikä koronapasseja tarkasteta jumalanpalveluksissa eikä kirkollisissa toimituksissa
  • koronapassi on käytössä ei-uskonnollisissa tilaisuuksissa, kuten konserteissa ja Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa 

Suosittelemme vahvasti, että tilaisuuksiimme saavutaan vain terveinä ja rokotettuina sekä huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja kasvomaskin käytöstä. 

Tapahtumakalenterista voi tarkistaa tilaisuudet, joihin vaaditaan koronapassi. Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Joulunajan tilaisuuksien kävijämäärää saatetaan rajoittaa, jos voimassaolevat koronaohjeet niin edellyttävät. Päivitämme aina tuoreimmat ohjeistukset verkkosivuillemme. Pyydämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä tilanteelle. 

Katariinanseurakuntaan pääsee myös tutustumaan sosiaalisen median eli somen välityksellä. Somessa voi virkistyä muun muassa päiväkahvien ja iltavirsien parissa sekä seurata järjestämiämme etätapahtumia. Tervetuloa adventin aikana laulamaan Kauneimpia joululauluja ja -virsiä Facebook-kanavallemme joka ilta klo 21. Tutustu tarkemmin sosiaalisen median kanaviimme.

Huojenna huoliasi

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172.

Ajankohtaista

Katariinanseurakunnan ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu alle kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saa asiasta lisää tietoa. Kuvalinkki avautuu uudelle välilehdelle.

Valoa yössä -illassa 9.12. piispa Mari Leppänen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jouluinen gospelkonsertti 15.12.2021 Varissuon kirkossa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue uutinen Arkkipookipalkinto Katariinanseurakuntaan.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä Katariinanseurakunnassa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kuuntele Tuuli kääntyy -gospelkonsertti YouTubessa.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tutustu Katariinanseurakunnan lähetyskohteisiin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Meillä on aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa on päivittäin ohjelmaa. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.