Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Käydään yhdessä kohti loppuvuotta! Löydät tietoa tulevista tapahtumista, kerhoista, sekä yhteisöllisistä tilaisuuksista tapahtumakalenteristamme, sekä klikkaamalla alla olevia teksti- ja kuvalinkkejä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Huojenna huoliasi

Sota ja maailmantilanne järkyttää. Rukoilemme rauhan puolesta. Rukoilemme kaikkien tarpeetonta kärsimystä kokevien puolesta. Jos kaipaat keskusteluapua, älä epäröi olla yhteydessä - tästä työntekijöidemme yhteystietoihin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle tiistaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172

Diakonian jouluruoka-avustuksia jaetaan taloudellisesti vaikeassa tilanteessa oleville, ajanvaraus 17.11. alkaen ti ja pe klo 10-11.30
p. 040 341 7172.

HUOM! Diakonia lomailee joulun pe 22.12.-ti 26.12., sekä pe 29.12.
Ensimmäinen ajanvaraus joulun jälkeen tiistaina 2.1.2024.

Jos sinulla on mielessäsi aiheita, joiden puolesta toivot rukousta, voit lähettää rukouspyynnön seurakunnan nettilomakkeen kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoin rukouspiiri rukoilee kaikkien lähetettyjen pyyntöjen puolesta.

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Meidän Facebook-yhteisössä on viikottain ohjelmaa. Somessa voi virkistyä muun muassa päiväkahvien ja iltavirsien parissa, sekä seurata tapahtumia striimilähetyksinä. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Tutustu sosiaalisen median kanaviimme. 
Kauneimmat joululaulut soivat ensimmäisestä adventista alkaen joka ilta klo 21 facebook-kanavalla. Tule kuulolle ja virittäydy joulun odotukseen.

Ajankohtaista

Katariinanseurakunnan ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saat lisätietoa. 
 

HUOM! Joissakin ennakkotiedoissamme ollut ti 19.12. klo 18 Kyösti Mäkimatttilan joulukonsertti Pyhän Katariinan kirkossa on peruutettu. Hän esiintyy samana päivänä klo 19 Mikaelinkirkossa, jonne liput (35e) voi ostaa Ticketmasterista.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

    

 

 

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Katariinanseurakunnan työntekijät yhteiskuvassa
Katariinanseurakunnan työntekijät yhteiskuvassa