Tervetuloa Katariinanseurakuntaan!

Katariinan kesä on täynnä monenmoista virkistävää tapahtumaa. Tervetuloa mukaan seurakunnan järjestämille pihakonserteille, kesäretkille ja -leireille tai piipahda kesäkahvilassa nauttimassa suven suloisuudesta. Pyhän Katariinan kirkko on kesällä(kin) taivaallinen taukopaikka, jossa opas on palvelemassa matkantekijöitä, ja torstai-iltapäivisin hautausmaan portilla on tarjolla kahvia ja papin juttuseuraa. Lapsiperheille on luvassa mukavaa kesäpuuhaa Puistoperjantaisin. Kirkon ovet ovat avoinna myös sunnuntaisin jumalanpalvelusten yhteydessä klo 10 Pyhän Katariinan kirkossa ja klo 12 Varissuon kirkossa. Kirkot kutsuvat hiljentymään, viettämään pyhää ja nauttimaan elämän leipää. Lämpimästi tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan.

Katso ajantasaiset tiedot tilaisuuksista ja tapahtumista tapahtumakalenteristamme.

Sinustako seurakuntapäättäjä?

Haluatko vaikuttaa siihen, miten seurakuntasi toimii? Ryhdy päättäjäksi! Nyt etsitään luottamushenkilöitä Katariinanseurakuntaan sekä muihin Turun ja Kaarinan seurakuntiin kaudelle 2023-2026. Seurakuntavaalit pidetään marraskuussa ja ehdokasrekrytointi on parhaillaan käynnissä. Tule mukaan vaikuttamaan oman seurakuntasi ja tulevaisuudessa myös kokonaiskirkon päätöksentekoon. Tutustu tarkemmin vaalitietoon ja tärkeisiin päivämääriin seurakuntayhtymän vaalisivustolla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Huojenna huoliasi

Sota järkyttää ja kylvää meihin pelkoa. Rukoilemme rauhan puolesta. Rukoilemme ukrainalaisten, tarpeetonta kärsimystä kokevien puolesta. Jos kaipaat keskusteluapua, älä epäröi olla yhteydessä - tästä työntekijöidemme yhteystietoihin.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Huojenna huoliasi – puhu papille tai diakoniatyöntekijälle! Voit sopia puhelinkeskusteluajan papin kanssa varaamalla ajan seurakuntasihteeriltä numerosta 040 341 7350 arkisin klo 9-15. Ajanvaraus diakoniatyöntekijälle kesä-elokuussa tiistaisin klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172

Jos sinulla on mielessäsi aiheita, joiden puolesta toivot rukousta, voit lähettää rukouspyynnön seurakunnan nettilomakkeen kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä Avoin rukouspiiri rukoilee kaikkien lähetettyjen pyyntöjen puolesta.

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Meillä on aktiivinen Facebook-yhteisö, jossa on lähes päivittäin ohjelmaa. Somessa voi virkistyä muun muassa päiväkahvien ja iltavirsien parissa sekä seurata järjestämiämme etätapahtumia. Toivomme, että löydät kanavalta jotain itseäsi kiinnostavaa. Tervetuloa seuraamaan!

Tutustu sosiaalisen median kanaviimme.

Ajankohtaista

Katariinanseurakunnan ajankohtaiset asiat, tapahtumanostot ja uutiset on koottu alle kuvalinkeiksi, joita klikkaamalla saa asiasta lisää tietoa. Kuvalinkki avautuu uudelle välilehdelle.

 

 

Kesäkahvila kutsuu Varissuolle.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesäseurat Katariinan pappilassa 14.8.2022.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Edulliset yhteisöruokailut Varissuon kirkolla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Asetu ehdolle seurakuntavaaleissa -info 24.8.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisvastuukeräys KatariinanseurakunnassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

Uskottu, toivottu, rakastettu. Asetu ehdolle sellaisena kuin olet. #seurakuntavaalit