Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309

Katariinanseurakunta on Suomen vanhimpia seurakuntia. Sen juuret ulottuvat ainakin vuoteen 1309 ja seurakunnan nykyisin käytössä oleva nimi vastaa vuoden 1309 asiakirjamainintaa ecclesia sancte Katerine in Nummis eli Pyhän Katariinan seurakunta Nummella.

Katariinanseurakunta on paitsi vanha ja perinteinen myös uudistuva ja elämästä kiinnostunut. Seurakuntamme sijaitsee Itä-Turussa ja siihen kuuluu noin 15000 jäsentä. Seurakunnan alueella asuu noin 27000 ihmistä.

YV-lahjoitusbanneri

Tule mukaan!

Tietoa seurakuntamme toiminnasta saa seurakuntien Lilja-lehdestä.

Jos haluat tilata aina kuukauden alussa ilmestyvän uutiskirjeemme, voit lähettää postia viestintäpappi Annalle, anna.halli(a)evl.fi.

Olemme aktiivisesti läsnä myös sosiaalisessa mediassa.

Facebook-sivumme löytyy nimellä Turun Katariinanseurakunta. Tämän lisäksi meillä on Facebookissa vapaamuotoinen matalan kynnyksen porinaryhmä Katariinan yhteisö. Ryhmä on suljettu, mutta sinne hyväksytään kaikki seurakunnasta kiinnostuneet, joten lähetä rohkeasti liittymispyyntö.

Kuvavälähdyksiä seurakunnan arjesta ja juhlasta tarjoavat Instagram-tilimme @katariinansrk ja @ktrnsrknrso (nuorisotyön kuvia). Harvakseltaan päivittyvän Twitter-tilimme nimi on @katariinansrk.

Katariinanseurakunta Instagramissa @katariinansrk

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.