Tervehdys Katariinanseurakunnasta!


Seurakunta elää ja joulu lähestyy myös koronarajoitusten keskellä. 

Turun alueelle annetut uudet koronavirusepidemian hidastamiseen liittyvät suositukset auttavat meitä suojelemaan toisiamme. Suositukset tulevat voimaan torstaina 3.12.2020. Suhtaudumme viranomaisten ohjeistuksiin vakavasti ja toimimme niiden mukaan. 

Seurakunta ei ole kuitenkaan kiinni, eikä joulua ole peruttu!

Sisätiloissa järjestettäviin tilaisuuksiin tulee 23.12.2020 asti 10 hengen osallistumisrajoitus. Myös aikuisten ryhmätoiminta jää tauolle. Lasten ja nuorten toimintaa toteutetaan turvallisuusohjeet huomioiden.

Ulkotilaisuuksien kokoontumisrajoitusten mukaan jouluaattoon asti pihatapahtumiin voi osallistua vain 20 henkilöä kerrallaan. Valitettavasti osa tilaisuuksista joudutaan perumaan ja loputkin ajattelemaan uusiksi. Etsimme kuitenkin sinnikkäästi uusia tapoja toimia muuttuvissa olosuhteissa. Lisäämme striimejä ja toteutamme alueellamme pieniä jouluyllätyksiä, joita emme ilmoita etukäteen.

Seurakunnasta saa apua myös tänä jouluna. Diakonia tarjoaa henkistä, taloudellista ja hengellistä tukea. Voit varata ajan diakonille tiistaisin ja perjantaisin klo 10.00-11.30 puhelimitse numerosta 040 341 7172.

Kaikki työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Älä epäröi ottaa yhteyttä! Työntekijöiden yhteystiedot löydät tämän linkin takaa.

Palveleva puhelin vastaa numerosta 0400 221180 joka ilta klo 18-24. Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia koulutettuja vapaaehtoisia ja kirkon työntekijöitä.

Seurakunta elää myös sosiaalisessa mediassa. Lähetämme jumalanpalveluksia ja erilaisia erikoislähetyksiä Facebookin kautta.

Facebookista löydät myös päiväkahvilähetyksiä, iltamusiikkia ehtookellojen aikaan ja muuta joulun odotukseen virittävää sisältöä. Iltavirren laulamme joka ilta klo 21. 

Instagramin puolella avautuu joka päivä aina jouluun asti uusi joulukalenterin luukku.

Toivotamme sinulle valoisaa ja siunattua adventin aikaa!

Onpa tulevaisuus pimeä tai valoisa,
tie mutkaton tai kivinen,
taakkamme kevyt tai painava,
laulumme vahva tai heikko,
pidä sydämemme lämpiminä, 
kätemme avoimina, 
elämämme täynnä Sinun rakkauttasi. 
(Kati Pirttimaa)

Leena Kairavuo
kirkkoherra

Katariinanseurakunta - Uskoa, toivoa ja rakkautta jo vuodesta 1309
 

 

Katariina somessa

Seurakunta elää ja toimii myös sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa seuraamaan!

Katariinan arvot: inhimillisyys, hengellisyys, rohkeus, vieraanvaraisuus

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

Ota yhteyttä

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

YouTube-video