Ripari 211

Kaarinan seurakunnan riparien ajankohdat pysyvät ennallaan. Poikkeusolojen vuoksi leirimuotoisia rippikouluja ei kuitenkaan voida tänä kesänä toteuttaa. Riparit järjestetään siis aikaisemmin ilmoitettuina ajankohtina, mutta ne toteutetaan pääosin verkkoripareina.

Verkkoriparit suunnitellaan sopivan keveiksi. Etäopetusta annetaan leirin ajankohtana arkipäivisin 3 h/päivä. Etäopetuspäivät ovat siis lyhyitä ja viikonloppuisin on vapaata.

Leirin ajankohtana annettavan etäopetuksen lisäksi rippikouluun tulee vuonna 2020 kuulumaan mahdollisuuksien mukaan myös ryhmän yhdessäolopäiviä. Kyseiset yhdessäolopäivät voivat tarkoittaa esimerkiksi päiväretkiä, yhteisiä kokoontumisia Kaarinan Papinholmassa sekä päivä- tai viikonloppuretkeä seurakuntayhtymän leirikeskukseen. Näistä tiedotetaan heti kun se on mahdollista. Kaikki yhdessäolopäiviin liittyvät kaavailut ovat luonnollisesti riippuvaisia Korona-tilanteen kehittymisestä.

Riparin 211 aikataulu

Riparikokoontumiset ovat tauolla toukokuun loppuun, mutta otamme rippikoululaisiin pari kertaa yhteyttä kevään aikana rippikoulutehtävien muodossa. 23.4. lähetimme koteihin tiedotteen rippikoulun suorittamisesta vuonna 2020.

Toukokuun aikana rippikoululaisille lähetetään kokoontumisten korvauksena 2 sähköistä tehtävää, joiden aiheena on musiikki seurakunnassa ja diakonia.

Jos haluat keskustella rippikoulusta työntekijän kanssa, niin soita tai pyydä meitä soittamaan. Olemme mielellämme yhteydessä!

***

Rippileirin ajankohtana toteutetaan etäopetusta arkipäivisin 3 tuntia
to 9.7. - ke 15.7. - kellonaika sovitaan nuorten kanssa

Loppukesän ja alkusyksyn aikana toteutuvista lähiopetuspäivistä tiedotamme heti, kun se on mahdollista!

Konfirmaatio on 22.11. klo 11.30
Kaarinan kirkossa

hartaus rippikoulu