Hyppää sisältöön

Kerhotoiminnan kevät kausi 2021 on päättynyt

Tietoa alkavista ja uusista kerhoista sekä muusta toiminnasta tulee tälle sivulle elokuun aikana. Hyvää kesää! :)

 

 


Kerhot

Tähän tulee syksyn 2021 alkavien kerhojen ilmoittautumisesta linkki.

Kerhonohjaajaksi?
Oletko se sinä, jota me olemme kaivanneet?  Ehdota innostavaa kerhoa ja toteutetaan se yhdessä. Ilmoittaudu mukaan Johannalle puh 0403417691 (myös whatsapp) tai sähköpostilla johanna.kappi(a)evl.fi

 

 

ALOITTAVIEN EKALUOKKALAISTEN OMA KESÄKERHO

Kesäkerho viimeisillä viikoilla ennen koulujen alkua 4.-10.8.2021(arkipäivinä) klo.10-15 (tarv.8.30-16) Poikluoman seurakuntatalolla (Poikluomantie 9, Kaarina).

Kesäkerho tarjoaa turvallisen paikan ja mukavaa tekemistä pienille ensimmäisen luokkansa aloittaville koululaisille. Kesäkerhossa puuhaillaan yhdessä lasten mielenkiinnon kohteiden mukaan. Tärkeintä on yhdessä tekemisen riemu, ja viimeisistä ”kesäloma” päivistä yhdessä nauttiminen. Tarkoituksena on tehdä juuri kyseiselle porukalla ihan heidän itsensä näköinen kerho. Siispä jo tässä ilmoittautumisvaiheessa kyselemme lapsen kiinnostuksen kohteista ja ensimmäisenä kerhopäivänä teemme yhdessä suunnitelman, mitä kaikkea mukavaa kerhossa tulemme yhdessä tekemäänkään. Tarkoituksena on mm. leipoa, liikkua, leikkiä, askarrella ja musisoida. ”Varsinaisen kerhoajan” ulkopuolella ohjelma on vapaamuotoista.

Kerhossa tarjoillaan jokaselle lounas. Jos lapsi tulee jo aikaisemmin aamusta, ja/tai lähtee vasta myöhemmin iltapäivällä omat eväät voi ottaa lisäksi mukaan aamupalaa tai välipalaa varten. Mahdolliset eväät pystymme säilyttämään jääkaapissa ja niitä on mahdollisuus lämmittää mikrossa.

Hinta 15 €

Lisätietoja: Nuorisotyönohjaaja Anette Wikström 040 341 7175

Ilmoittautumiset 28.7 mennessä: https://www.lyyti.in/tulevatekalklaiset2021

Läksyparkit

Kakkosluokkalaisille järjestettävät läksyparkit aloittavat syyskuussa 2021.

Läksyparkeista ja ilmoittautumisesta lisää täältä

 

Etäkerho

Keväällä 2020 järjestettiin Etäkerho, jonka materiaalit ovat vielä toistaiseksi käytettävissä. Etäkerhoon voit osallistua kotona.

Etäkerho

 

Kouluikäisten leirit

Tähän tulee tietoa tulevista leireistä.

Valokuvauskerhosta kuva jossa nuoria ja kerhonohjaaja

Ota yhteyttä