Hautojen hoito

Haudan haltija vastaa haudan hoidosta. Seurakuntayhtymän kanssa voi tehdä haudanhoitosopimuksen haudan hoidosta, jolloin päävastuu haudan hoitamisesta on seurakuntayhtymällä.

Hoidon voi maksaa joko vuosittain tai kertamaksuna 10 tai 25 vuodeksi.10- ja 25-vuotiseen hoitoon on maksettava kiven hoito. Haudan kiven hoito käsittää kiven pesun ja oikaisun. Vuosihoitoon ei voi saada kivenhoitoa.

Asiakkaan ottaessa yhteyttä selvitämme haudan tyypin ja koon, joiden mukaan hoitohinta määräytyy.

Mikäli haudanhoidon tilaajan tai haudan yhteyshenkilön yhteystiedot muuttuvat, niistä pyydetään ilmoittamaan hautatoimiston asiakaspalveluun.

Kun pitkäaikainen hoitosopimus päättyy, ilmoitamme asiasta haudalle laitettavalla kuulutuksella ja kirjeellä, jos omainen on ilmoittanut hautatoimistoomme yhteystietonsa.

Haudan hoitoon liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautatoimiston hautojen hoidon asiakaspalveluun.

Lue lisää

Hautatoimiston yhteystiedot

Hautojen hoidon asiakaspalvelu sijaitsee Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän toimitalossa Eerikinkatu 3 A katutasossa 

Hautatoimisto on avoinna arkisin klo 8–15.45. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse arkisin klo 9–15 numeroon 040 341 7010 tai sähköpostilla turku.hautatoimi@evl.fi. Voit myös pyytää yhteydenottoa haudanhoitoasiassa.

Katso myös:

Hautojen hoidon asiakaspalvelussa voit

  • sopia haudan hoidosta
  • jatkaa haudan hallinta-aikaa
  • sopia kynttilän ja kukkien viennistä (pyhäinpäivä, joulu ja pääsiäinen)