Pidetään jokainen huolta toinen toisistamme❤️

Suuri osa Turun ja Kaarinan seurakuntien toiminnasta jää tauolle koronavirustilanteen takia, ja siksi myös Henrikinseurakunnan perhetyön viikkotoiminta on tauolla. Tavoitteena on hidastaa viruksen leviämistä sekä suojata riskiryhmiä kuten vanhuksia ja lapsia virustartunnoilta.

Emme voi nyt tavata kerhoissa, mutta puhelimella tai sähköpostilla tavoitat helposti.
Otathan rohkeasti yhteyttä!

Perhetyönsihteeri Minna Reijo 040 34 17459 minna.reijo@evl.fi

 

Ollaan yhdessä etänä!

Live-perhekerho tiistaisin klo 10 Facebook Henrikinseurakunnan perhetyön -sivuilla.

Liity mukaan!

 

Minnan ja Marjan matkassa

Lähde Minnan ja Marjan matkassa tutustumaan Henrikinseurakunnan alueeseen. Annamme vinkkejä, mitä mukavaa voisitte eri paikoissa tehdä.
Olemme myös piilottaneet jokaiseen kohteeseen kaksi sanaa. Etsi ja löydä piilopaikat. Kurkkaa purkkiin ja katso sanat. Laita sanat muistiin ja purkki takaisin. Otathan yhteyttä, mikäli piilo on tyhjä!
Kerää toukokuun aikana kaikki 12 sanaa, ja laita ne viestillä Minnalle p. 040 3417459
Arvomme kaikkien viestin lähettäneiden kesken 2 piknik-koria. Seuraava paikka julkaistaan 30.4.

Aloitusvideo, ole hyvä!

YouTube-video
 

Ja ensimmäinen kohde tulee tässä

YouTube-video

Kahden pojan 1v10kk ja 3kk äiti kertoo:

"Seurakunnan toiminta ei ollut minulle kovinkaan tuttua enkä ollut varma oliko vauvakahvila minua varten. Kun esikoiseni oli noin 5 kuukautta, alkoi kuitenkin yksin vauvan kanssa kotona oleminen tuntumaan raskaalta, kaipasin aikuista seuraa. Kynnys oli korkealla, mutta keräsin rohkeuteni ja menin vauvakahvilaan. Kahvilaan saa saapua ja sieltä saa lähteä silloin kun itselle sopii. Helpottavaa, pienten lasten kanssa on vaikea pysyä minuuttiaikatauluissa. Jatkoin kahvilassa käymistä. Välillä sain pakottaa itseni lähtemään raskaan valvotun yön jälkeen. Aina olin kuitenkin tyytyväinen että tuli lähdettyä. Sain kahvilassa vertaistukea toisilta äideiltä tai jos olin liian väsynyt seurustelemaan, sain istua hiljaa kahvikuppini kanssa. Olla vaan ja kuunnella muita tai olla kuuntelematta. Vauva nukkui sikeästi kahvilan jälkeen ja päivä rytmittyi ja sujui paremmin. Vauvakahvilassa olen tutustunut moneen äitiin ja osasta on tullut hyviä, läheisiä ystäviä. Vauvakahvilasta siirryttiin seurakunnan perhekerhoon kun esikoinen oli noin puolitoista vuotta. Äitiyslomalla jaksamisen kannalta vauvakahvila ja perhekerho ovat olleet minulle elintärkeitä."

Vanhempi mies lukee lapsille satua
"Kerhoon on voinut tulla sellaisena kuin on, vaikka joskus olisikin ollut huono aamu kotona."
lastenohjaaja / perhetyön sihteeri
Henrikinseurakunta
Yhteinen kasvatustyö