Leirille

Leirit on tarkoitettu 1.-8. –luokkalaisille ja etusijalla ovat Turussa ja Kaarinassa asuvat kirkkoon kuuluvat lapset. Yövymme sisämajoituksessa (sisävessat ja –suihkut) viihtyisissä hirsimökeissä kauniissa Rymättylän saaristomaisemassa, Kunstenniemen leirikeskuksessa. Alle tunnin mittaisen bussimatkan päässä odottaa leirielämä. Leireillä opitaan toimimaan yhdessä muiden kanssa muun muassa leikin, askartelun ja raamattutoiminnan kautta. Leirimaksu sisältää täyshoidon kuljetuksella ja tapaturmavakuutuksella ja se maksetaan suoraan ilmoittautumisen yhteydessä (pankkitunnuksilla tai luottokortilla). Leiriläiselle lähetetään leirikirje hyvissä ajoin kotiin, josta löytyy tiedot mukaan otettavista tavaroista, lähtö- ja paluuajat jne.

1.-8. -luokkalaisten Hiihtolomaleiri 21.-23.2. (koulujen talvilomalla, yhteistyössä Martinsrk:n kanssa). Leirin hinta 30€ maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen joko luottokortilla tai pankkitunnuksilla. Voi kysyä myös lisäaikaa maksamiseen. Ilmoittautumiset  9.2. mennessä https://www.lyyti.in/hiihtolomaleiri2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä
Lisätietoja nuorisopappi Antti Hakanpää p. 0403417375, antti.hakanpaa@evl.fi

Koronavirus:

Koronavirustilanteen vuoksi toiminnassa tartuntojen leviäminen on todennäköistä, mikäli osallistuja tai henkilökuntaan kuuluva kantaa virusta. Toimintaan tullaan omalla vastuulla epidemiatilanne tiedostaen. Leirillä ei voida taata jatkuvia turvaetäisyyksiä. Käsihygieniaan kiinnitetään tavallista enemmän huomiota. Osallistujia ohjataan pesemään kädet saippualla yhteisiin tiloihin tultaessa ja niistä lähdettäessä. Lisäksi käytössä on käsidesiä. Mahdollisesti ilmenevän koronatapauksen takia kaikki osallistujat saatetaan asettaa 10 vuorokauden kotikaranteeniin. Toimintaan osallistutaan siis oman harkinnan mukaan, koska toimenpiteistämme huolimatta emme voi taata, ettei virus leviäisi. Leirille ei saa tulla kipeänä eikä myöskään, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita, kuten yskää, nuhaa, kurkkukipua, vatsaoireita, päänsärkyä, haju- tai makuaistin menetystä. Mikäli nuorella todetaan 10 vrk kuluessa COVID-19 tartunta, siitä on ilmoitettava seurakunnan työntekijälle. Todetusta tapauksesta ilmoitetaan kirkkoherralle, ja muutoinkin toimitaan seurakunnan kriisiviestinnän ohjeistuksen mukaisesti.

Toiminnastamme saat tietoa myös alueemme koulujen kautta jaettavasta esitteestä. Seuraa ilmoitteluamme kerran kuukaudessa ilmestyvässä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Lilja-lehdessä. Jos haluat tietoa koululaisille suunnatusta toiminnastamme suoraan sähköpostitse (n. neljä x vuodessa), lähetä osoitteesi lilli.jussila@evl.fi -  niin lisään sinut listallemme. Ota rohkeasti yhteyttä niin pienissä kun suurissakin asioissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!

Terveisin

Lilli Jussila

nuorisotyönohjaaja

p. 040 3417380

lilli.jussila@evl.fi

 

 

 

Lapsia ja nuoria leirikeskuksessa.
Kouluikäisten leirillä Kunstenniemessä leikitään yhdessä.