Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys 2019 tukee lasten ja nuorten koulutusta.

Suomessa noin 110 000 lasta ja nuorta elää pienituloisessa perheessä. Monen nuoren kohdalla unelmien ammatti on vaarassa jäädä haaveeksi, jos perheellä ei ole varaa maksaa opinnoista aiheutuvia kustannuksia, kuten tietokonetta tai oppikirjoja. Maailmalla köyhyys, katastrofit ja sodat pakottavat lapsia ja nuoria jättämään koulunsa kesken.

Yhteisvastuuvaroin tuemme vähävaraisten perheiden nuoria opiskelun vaatimissa hankinnoissa, luomme toivoa toivottomuuden keskelle ja muistutamme lähimmäisenrakkaudesta. Jokaisella nuorella on oikeus opiskella unelmiensa ammattiin.

 

Tulevia Yhteisvastuutapahtumia:

  • su 3.2. klo 10-13 Talviaamu perhetapahtuma Henrikinkirkolla. Perhekirkko klo 10, minkä jälkeen Back to School tapahtuma, missä toimintapisteitä eri koulujen teemalla, välitunnilla pomppulinna, ruokalassa maksullinen kouluruokailu, mukana partio ja kaverikoirat.
  • Renkaiden vaihtotapahtumasta tiedotetaan myöhemmin.Voit aina lahjoittaa Yhteisvastuulle haluamallasi tavalla, katso Yhteisvastuun sivuilta puhelinnumerot ja pankkiyhteys. Henrikinseurakunnan viitenumero on 301084. Voit myös tuoda kolehdin Yhteisvastuulle suoraan seurakunnan työntekijöille, joka vie lahjoituksen eteenpäin.


Tiedustelut Mia Lehtonen p. 040 3417 162 tai mia.lehtonen@evl.fi

Yhteisvastuun lipaskerääjät Skanssissa helmikuussa 2016.
Yhteisvastuun lipaskerääjät Skanssissa helmikuussa 2016.