Hyppää sisältöön

Hei joulu -lastenmusikaali

Lähde matkalle joulun sanomaan musiikin, ilon ja osallisuuden siivin!

Kolme joululomalle lähtevää koululaista pääsee salaperäisellä tavalla seikkailemaan ensimmäisen joulun maahan. He kohtaavat keisari Augustuksen sanansaattajan, Joosefin, Marian, paimenet, ilosanomaa tuovat enkelit ja Jeesus-lapsen. 

.....

Musikaali ensiesitykset nähtiin livenä Turun tuomiokirkossa 1.-4.12.2021.

Esityksistä tehty tallenne tulee nähtäväksi tälle sivustolle 23.12.21 - 6.1.22.

Lasten joulumusikaali kertoo ensimmäisen joulun tapahtumat uuden musiikin keinoin. Musikaalissa yhdistyy Luukkaan kertoma jouluevankeliumi nykypäivän lasten ja nuorten maailmaan. Aikamatkalaiset oivaltavat seikkailunsa aikana, mikä on joulun todellinen lahja: rakkaus, joka on valmis antamaan omastaan toisille.

Lastenmusikaali kuljettaa joulun tarinaan mukaansatempaavan kuorolaulannan, afrikkalaisten rytmien, räpin ja monen muun tyylilajin siivittämänä. Tytti Issakaisen käsikirjoitukseen sävelet on taikonut Pekka Simojoki. Musiikista vastaavat Turun konservatorion & musiikkiopiston ja Puolalanmäen musiikkilukion kuorolaiset ja soittajat. 

Valoisuus ja ilo ovat läsnä!

Aavistellen salaisuutta, jonka joulu meille tuo, ikivanhaa, aina uutta, hiivin hiljaa seimen luo Jeesus-lapsen lahjaa katsomaan. Rakkaus ei lopu milloinkaan, vaan se kasvaa silloin, kun se jaetaan.