Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö?

Tällä hetkellä Karderoopissa toimii vapaaehtoisia vaatehuollossa, myymälässä asiakaspalvelussa, aulaisäntänä, kokkina ja askartelija/ompelijana. Jos tarvitset työkokeilupaikkaa tai haluat olla avuksi, meillä se voi onnistua.

Avoinna olevat vapaaehtoistehtävät löydät osoitteesta vapaaehtoistyö.fi/turku. Niiden lisäksi kehitämme myös uudenlaisia vapaaehtoistehtäviä ja olemme aina innostuneita kuulemaan uusista ideoista. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä tai työkokeilusta Karderoopissa, ota yhteyttä!

Vapaaehtoistehtävä: Askartelija/ompelija

Etsimme Karderoopiin innokasta vapaaehtoista. Jos olet taitava käsistäsi ja ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäsi, tässä voi olla vapaaehtoistehtävä juuri sinulle!

Vapaaehtoistehtävä pitää sisällään vaatteiden pienimuotoista korjaamista, kuten parsimista tai napin ompelua. Meillä on puitteet myös muunlaisten käsitöiden tekoon ja askarteluun. Voi itse myös ideoida ja vaikuttaa tehtävän sisältöön!

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

vaateavun toiminnanohjaaja
Diakoniakeskus

Karderoopi

Niina Torikka on vaateavun toiminnanohjaaja. Niina pyörittää arkea usein hyvin vilkkaassa Karderoopissa (yhdessä Sonja Kankaanrannan kanssa). Hänen työtehtäviinsä kuuluvatkin laajasti talon eri toiminnot. Yhteisöllisyys, ihmisten ja luonnon hyvinvointi sekä ennakkoluulottomuus ovat asioita, joita Niina pitää tärkeinä, myös työssään. 

Vapaa-aikansa Niina viettää perheen, kulttuurin ja luonnon lähellä.  

Niinan työtehtäviin kuuluu Karderoopin vapaaehtoistehtävien koordinointi ja hän kuuleekin mielellään uudenlaisia ideoita ja toiveita. Jos sinulla on jokin idea, jonka haluaisit toteuttaa tai olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Karderoopissa, ota yhteyttä Niinaan. Niinan saa kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai poikkeamalla Karderoopiin talon aukioloaikoina tiistaista torstaihin klo 11–15.

vaateavun toiminnanohjaaja
Diakoniakeskus

Karderoopi

Sonja Kankaanranta on diakoni ja toimii vaateapu Karderoopin toiminnanohjaajana yhdessä Niina Torikan kanssa.

Vaateavun hyvä ja laadukas palvelu ja Karderoopin toimintojen kehittäminen on Sonjalle tärkeää. Vapaaehtoisten olennainen rooli ja merkitys toimintojen mahdollistajina ilahduttavat. Sonjan mielestä on mahtavaa, että Karderoopi on niin vilkas ja eläväinen talo. Sen takaavat aktiiviset ja monitaitoiset vapaaehtoiset sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevat vaateavun asiakkaat ja lahjoittajat. Sonja on innoissaan myös kehittämismyönteisestä ilmapiiristä ja uusista mahdollisuuksista Karderoopin toiminnassa.

Voit olla Sonjaan yhteyksissä kaikenlaisissa vaateapuun liittyvissä asioissa – kysymyksiä, palautetta, yhteistyöideoita jne. otetaan lämpimästi vastaan!