Karderoopin ryhmät ja tapahtumat

Tältä sivulta löydät tietoa Karderoopissa toimivista ryhmistä ja tapahtumista.

 

HUOMIO!

Koronavirustilanteen vaikutus Karderoopin toimintaan

Pyrimme hidastamaan koronaviruksen leviämistä.  Tämän vuoksi Karderoopi on suljettu toistaiseksi. Tämä tarkoittaa, että emme ota toistaiseksi lahjoituksia vastaan. Myös kaikki Karderoopin vapaaehtoistehtävät, ruokailut, käsityötorstait ja ompeluapu ovat tauolla toistaiseksi. Etukäteen mainostettu Karderoopin kevätsiivousviikko perutaan ja juhlavaatelainaamokeräys (vko 12) siirtyy myöhempään ajankohtaan. Myös kevätmyyjäiset 25.4. perutaan. Sulkemiseen ei liity tartuntaepäilyjä vaan kyseessä on varotoimi. 


Välttämättömän vaateavun saaminen turvataan. Asiointi tapahtuu ainoastaan etukäteen puhelimitse sopimalla. Välttämättömissä vaateavun tarpeissa voit olla yhteyksissä Karderoopin työntekijöihin: p. 0403417656 tai 0403417486. 
 

kahvikuppeja pöydällä

 

vaateavun toiminnanohjaaja
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Karderoopi

Niina Torikka on vaateavun toiminnanohjaaja. Niina pyörittää arkea usein hyvin vilkkaassa Karderoopissa (yhdessä Sonja Kankaanrannan kanssa). Hänen työtehtäviinsä kuuluvatkin laajasti talon eri toiminnot. Yhteisöllisyys, ihmisten ja luonnon hyvinvointi sekä ennakkoluulottomuus ovat asioita, joita Niina pitää tärkeinä, myös työssään. 

Vapaa-aikansa Niina viettää perheen, kulttuurin ja luonnon lähellä.  

Niinan työtehtäviin kuuluu Karderoopin vapaaehtoistehtävien koordinointi ja hän kuuleekin mielellään uudenlaisia ideoita ja toiveita. Jos sinulla on jokin idea, jonka haluaisit toteuttaa tai olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Karderoopissa, ota yhteyttä Niinaan. Niinan saa kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai poikkeamalla Karderoopiin talon aukioloaikoina tiistaista torstaihin klo 11–15.

vaateavun toiminnanohjaaja
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Karderoopi

Sonja Kankaanranta on diakoni ja toimii vaateapu Karderoopin toiminnanohjaajana yhdessä Niina Torikan kanssa.

Vaateavun hyvä ja laadukas palvelu ja Karderoopin toimintojen kehittäminen on Sonjalle tärkeää. Vapaaehtoisten olennainen rooli ja merkitys toimintojen mahdollistajina ilahduttavat. Sonjan mielestä on mahtavaa, että Karderoopi on niin vilkas ja eläväinen talo. Sen takaavat aktiiviset ja monitaitoiset vapaaehtoiset sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevat vaateavun asiakkaat ja lahjoittajat. Sonja on innoissaan myös kehittämismyönteisestä ilmapiiristä ja uusista mahdollisuuksista Karderoopin toiminnassa.

Voit olla Sonjaan yhteyksissä kaikenlaisissa vaateapuun liittyvissä asioissa – kysymyksiä, palautetta, yhteistyöideoita jne. otetaan lämpimästi vastaan!