Auta lähimmäistä - lahjoita hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia, ehjiä, vesipesun kestäviä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville. Otamme vastaan myös peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, verhoja, astioita ja kodin pienlaitteita (esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, pölynimuri, mikro.)

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville. Otamme lahjoituksia vastaan Karderoopin aukioloaikoina. Huomioithan, että voimme ottaa tällä hetkellä vastaan max. 1 jätesäkillisen/lahjoittaja.

HUOMIO!

Päivitetty 26.5. 

Karderoopin toiminta koronatilanteen aikana 1.6. - 17.6. 

Pyrimme hidastamaan koronaviruksen leviämistä. Tämän vuoksi Karderoopi palvelee ja ottaa lahjoituksia vastaan rajoitetusti. Kaikki Karderoopin vapaaehtoistehtävät, ruokailut, käsityötorstait ja ompeluapu ovat tauolla. 

LAHJOITUKSET

Lahjoituksen voi tuoda vain etukäteen puhelimitse tehdyn ajanvarauksen kautta. Otamme tällä hetkellä vastaan keskitetysti ainoastaan tuotteita, joille on suuri tarve, max. 1 jätesäkillinen/lahjoitus. Lahjoitukset pyydetään tuomaan puhtaissa, ehjissä ja suljetuissa pusseissa/säkeissä. 

Lista tarvittavista tuotteista: 

Tyynyt 

Peitot 

Aluslakanat 

Paistinpannut 

Kattilat 

Ruuanvalmistuvälineet (lastat, kauhat yms.) 

Syvät ja matalat lautaset 

Miesten farkut, collegehousut, verkkarit, t-paidat, hupparit 

Naisten legginssit, collegehousut tms. olohousut, hupparit 

Isokokoisten naisten vaatteet (koosta 44 ylöspäin)

Lasten ja nuorten vaatteet 

Miesten ja naisten alusvaatteet ja sukat 

Miesten, naisten, lasten ja nuorten kesäkengät, takit, päähineet 

 

 

 

Otamme vastaan ainoastaan kuluvan pukeutumiskauden ajanmukaisia ehjiä, tahrattomia ja vesipesun kestäviä tekstiilejä. Viethän lahjoitukseen kelpaamattoman tekstiilin poistotekstiilikierrätykseen.

Karderoopissa lahjoitamme apua tarvitseville vain ehjiä ja puhtaita vaatteita ja kodintekstiiliä. Eläintalouksista voi tuoda lahjoituksia, mutta ethän tuo tekstiilejä, joista et ole poistanut eläinten karvoja. Ethän myöskään tuo voimakkaan hajuisia, ötökköisiä tai homeisia lahjoituksia (ne kuuluvat polttojätteeseen), tai lahjoituksia, joiden sisältö on sinulle epävarma. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla, tällä hetkellä max. 1 jätesäkillinen. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta.

 

vapaaehtoiset lajittelevat vaatteita karderoopissa