Auta lähimmäistä - lahjoita hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia, ehjiä, vesipesun kestäviä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville. Otamme vastaan myös peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, verhoja, astioita ja kodin pienlaitteita (esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, pölynimuri, mikro.)

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville. Otamme lahjoituksia vastaan Karderoopin aukioloaikoina. Huomioithan, että voimme ottaa tällä hetkellä vastaan max. 1 jätesäkillisen/lahjoittaja.

HUOMIO!

Koronatilanteen vaikutus Karderoopin toimintaan

Pyrimme hidastamaan koronaviruksen leviämistä.  Tämän vuoksi Karderoopi on suljettu toistaiseksi. Tämä tarkoittaa, että emme ota toistaiseksi lahjoituksia vastaan. Myös kaikki Karderoopin vapaaehtoistehtävät, ruokailut, käsityötorstait ja ompeluapu ovat tauolla toistaiseksi. Etukäteen mainostettu Karderoopin kevätsiivousviikko perutaan ja juhlavaatelainaamokeräys (vko 12) siirtyy myöhempään ajankohtaan. Myös kevätmyyjäiset 25.4. perutaan. Sulkemiseen ei liity tartuntaepäilyjä vaan kyseessä on varotoimi. 


Välttämättömän vaateavun saaminen turvataan. Asiointi tapahtuu ainoastaan etukäteen puhelimitse sopimalla. Välttämättömissä vaateavun tarpeissa voit olla yhteyksissä Karderoopin työntekijöihin: p. 0403417656 tai 0403417486. 
 

 

 

 

 

 

 

Lahjoituksia otetaan vastaan Karderoopin aukioloaikoina. Otamme vastaan ainoastaan kuluvan pukeutumiskauden ajanmukaisia ehjiä, tahrattomia ja vesipesun kestäviä tekstiilejä. Viethän lahjoitukseen kelpaamattoman tekstiilin poistotekstiilikierrätykseen.

Karderoopissa lahjoitamme apua tarvitseville vain ehjiä ja puhtaita vaatteita ja kodintekstiiliä. Eläintalouksista voi tuoda lahjoituksia, mutta ethän tuo tekstiilejä, joista et ole poistanut eläinten karvoja. Ethän myöskään tuo voimakkaan hajuisia, ötökköisiä tai homeisia lahjoituksia (ne kuuluvat polttojätteeseen), tai lahjoituksia, joiden sisältö on sinulle epävarma. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla, tällä hetkellä max. 1 jätesäkillinen. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta.

 

vapaaehtoiset lajittelevat vaatteita karderoopissa