Auta lähimmäistä, lahjoita hyväkuntoista vaatetta

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia ja ehjiä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville.

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville.

LAHJOITUSTILANNE 14.5.2019:

Tarvitsemme tällä hetkellä erityisesti miesten, naisten ja lasten kesävaatteita. Miesten ja lasten kesäkauden vaatteista on etenkin pulaa: T-paidat, topit, shortsit, takit, päähineet lenkkarit, sandaalit. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä ottaa vastaan miesten pukuja/puvuntakkeja, naisten jakkupukuja emmekä muun pukeutumiskauden vaatteita. Meille voit myös tuoda kodintarvikkeita ja astioita. Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti paistinpannuja. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla (yli 2 jätesäkillistä). Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta

vapaaehtoiset lajittelevat vaatteita karderoopissa