Auta lähimmäistä, lahjoita hyväkuntoista vaatetta

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustellaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville.

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia ja ehjiä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville.

LAHJOITUSTILANNE 28.1.2019: Otamme lahjoituksena vastaan ehjiä ja puhtaita, kuluvan pukeutumiskauden perusvaatteita. Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti naisten ja miesten talvikenkiä. Valitettavasti emme voi tällä hetkellä ottaa vastaan miesten pukuja/puvuntakkeja, kauluspaitoja, naisten jakkuja tai alle 140 cm lastenvaatteita. Kodintekstiileistä  kaipaamme erityisesti mattoja ja verhoja. Meille voit myös tuoda kodintarvikkeita ja astioita. Tällä hetkellä kaipaamme erityisesti paistinpannuja ja muita ruuanvalmistusastioita. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta.

vapaaehtoiset lajittelevat vaatteita karderoopissa