Auta lähimmäistä - lahjoita hyväkuntoisia vaatteita ja kodintarvikkeita

Jos sinulla on ylimääräisiä tahrattomia, ehjiä, vesipesun kestäviä vaatteita, voit lahjoittaa ne meille. Tuo vaatteita, jotka sopivat meneillään olevaan vuodenaikaan. Siten saamme vaatteet nopeasti eteenpäin niitä tarvitseville. Otamme vastaan myös peittoja, tyynyjä, lakanoita, pyyhkeitä, verhoja, astioita ja kodin pienlaitteita (esim. kahvinkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, pölynimuri, mikro.)

Karderoopin kautta lahjoituksena saadut vaatteet ja kodintekstiilit jaetaan suoraan diakoniatyön asiakkaille. Kaikki lahjoitukset käydään läpi, lajitellaan, pestään, ripustetaan kuivamaan, silitetään ja tuodaan kauniisti esille asiakkaiden saataville.

 

LAHJOITUSTILANNE 5.9.2019

Tarvitsemme:

aikuisten, nuorten ja lasten syystakit- ja kengät
miesten collegehousut, verkkarit ja farkut
miesten alusvaatteet ja sukat
naisten collegehousut, leggingsit
aluslakanat
tyynyt ja peitot
paistinpannut

Valitettavasti emme voi tällä hetkellä ottaa vastaan miesten pukuja/puvuntakkeja, naisten jakkupukuja emmekä muun pukeutumiskauden vaatteita. Otamme vastaan ainoastaan kuluvan pukeutumiskauden ehjiä, tahrattomia, vesipesun kestäviä tekstiilejä. Varastotilamme ovat rajalliset, emmekä siksi pysty ottamaan vastaan suuria määriä lahjoituksia kerralla, tällä hetkellä max. 1 jätesäkillinen. Kun haluat tuoda Karderoopiin lahjoituksen, soita aina etukäteen ja kysy tilanteesta.

vapaaehtoiset lajittelevat vaatteita karderoopissa