Tukea arjessa jaksamiseen

Seurakuntien ja Diakoniakeskuksen diakoniatyö järjestää pienryhmätoimintaa eri teemoilla, tapahtumia, leirejä ja retkiä. Tule mukaan sinua kiinnostavaan toimintaan.

Ryhmät kokoontuvat hyvin erilaisten teemojen ympärillä. Teemoina on ollut esimerkiksi eläkkeelle jääminen, taide, voimauttava valokuvaus ja liikunta. Ryhmiä on järjestetty niin yhden vanhemman perheille, työttömille kuin työikäisillekin. Ja joskus ryhmä kokoontuu virkistymisen, mielenterveyden ylläpitämisen tai palveluihin tutustumisen tiimoilla.

Katso lisää:

Pitää elämää yllä

to 14.11. 2019 klo 18.30
Henrikinkirkko, Ruususali

Esitys pohtii työtä elämän ylläpitämisen näkökulmasta. Puheenvuoron saavat niin Arvo Turtiainen, Lauri Viita, Marja-Leena Mikkola, Arja Tiainen, Tommy Tabermann ja Jussi T. Koski kuin Eero Heino, Kirsi Lehto, Irmeli Rytkönen ja Pirjo Vahtola. Runot tulkitsee Pirjo Vahtola.

Musiikista vastaa laulu- ja soitinyhtye The Blond Aleksandra, Auni Frantti, Varpu Ruohonen, Lasse Vahtola. Runojen kanssa vuoropuhelua käyvät iskelmien teemat, ja gospelmusiikki, luontoaiheiset laulut ja virsi. Ohjaus Maaret Perälä.

Vapaa pääsy, esteetön tila.

Esitys on osa Varsinais-Suomen Runoviikkoa 2019, jonka aiheena on Runo & Työ. Tilaisuuden järjestävät Pirjo Vahtola ja Turun ja Kaarinan seurakuntien yhteiskunnallinen työ.