Perheneuvonnan yhteydenottolomake

Kesällä 2021 puhelinaikaa ei ole ajalla 5.7.-8.8.2021. Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Otamme yhteyttä 9.8.2021 jälkeen.

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse mahdollisimman pian. Puhelun aikana tehdään alkuhaastattelu, jossa kerrotaan omasta tilanteesta. Soitamme kolme (3) kertaa puhelinaikana arkisin ma-pe klo 9-12 numerosta 040 341 7249. Jos emme tavoita sinua kolmen kerran jälkeen, pyydämme soittamaan puhelinaikana, jonka aikana tehdään alkuhaastattelu. Vasta alkuhaastattelun jälkeen olet jonossa perheneuvojalle. 

Perheneuvoja on myöhemmin yhteydessä ajanvarauksesta. Tapaamiset ovat tällä hetkellä arkisin ma–pe klo 8–16 etäyhteyksillä esim. teams.

Jonotusaika on useamman kuukauden. Jonotustilanteissa mietitään myös muita vaihtoehtoisia palveluja. Voit myös kysyä jonotustilanteestasi tai eroryhmien alkamisajankohdista.   

Perheasiain neuvottelukeskus antaa keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Perheasiain neuvottelukeskukseen voit tulla yksin, yhdessä puolison kanssa tai perheenä. Usein keskustelu ulkopuolisen, luotettavan ja ammattitaitoisen ihmisen kanssa auttaa eteenpäin. 

Perheneuvojillamme on korkeakoulutuksen lisäksi perheneuvonnan erikoistumiskoulutus ja suurimmalla osalla myös psykoterapiakoulutus. 

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen. 

Palvelemme seuraavien kuntien asukkaita: 

Huittinen (Vampula), Kaarina (Piikkiö), Kemiönsaari (Dragsfjärd, Kemiö, Västanfjärd), Koski Tl, Lieto (Aura, Ilmarinen, Tarvasjoki), Loimaa (Alastaro, Mellilä), Parainen (Houtskari, Iniö, Korppoo, Nauvo), Marttila, Masku (Lemu, Askainen), Mynämäki (Mietoinen), Naantali (Merimasku, Rymättylä, Velkua), Nousiainen, Paimio (Sauvo-Karuna), Pöytyä (Karinainen, Kyrö, Oripää, Riihikoski, Yläne), Raisio, Rusko (Vahto), Säkylä (Köyliö), Turku ja Vehmaa. 

» Tutustu tietosuojaselosteeseen (pdf, aukeaa uudessa ikkunassa)

Perheneuvonnan yhteydenottolomake

Yritämme tavoittaa 3 kertaa ma-pe klo 9-12 numerosta 040 341 7249, jolloin tehdään alkuhaastattelu ja jäät jonoon.