Perheneuvonnan yhteydenottolomake

Perheasiain neuvottelukeskus antaa keskusteluapua parisuhteen vaikeuksissa, perhe- ja ihmissuhdeongelmissa, erosta selviytymisessä sekä muissa elämän kysymyksissä ja kriiseissä. Perheasiain neuvottelukeskukseen voit tulla yksin, yhdessä puolison kanssa tai perheenä. Usein keskustelu ulkopuolisen, luotettavan ja ammattitaitoisen ihmisen kanssa auttaa eteenpäin. 

Perheneuvojillamme on korkeakoulutuksen lisäksi perheneuvonnan erikoistumiskoulutus ja suurimmalla osalla myös psykoterapiakoulutus. 

Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelisluterilaisen kirkon jäsen. 

Palvelemme seuraavien kuntien asukkaita: 

Aura, Huittinen (Vampula), Kaarina (Piikkiö), Kemiönsaari (Dragsfjärd, Kemiö, Västanfjärd), Koski Tl, Lieto (Tarvasjoki), Loimaa (Alastaro, Mellilä), Parainen (Houtskari, Iniö, Korppoo, Nauvo), Marttila, Masku (Lemu, Askainen), Mynämäki (Mietoinen), Naantali (Merimasku, Rymättylä, Velkua), Nousiainen, Paimio, Pöytyä (Karinainen, Oripää, Yläne), Raisio, Rusko (Vahto), Sauvo, Säkylä-Köyliö, Turku ja Vehmaa. 

Yhteydenottolomake on ensimmäinen yhteydenottopäiväsi. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse mahdollisimman pian. Soitamme puhelinaikana arkisin ma-pe klo 9-12 numerosta 040 341 7249.

Puhelun aikana tehdään alkuhaastattelu, jossa kerrotaan omasta tilanteesta. Perheneuvoja on myöhemmin yhteydessä ajan varauksesta. Tapaamiset ovat arkisin ma–pe klo 8–16.

Jonotusaika on tällä hetkellä useamman kuukauden. Jonotustilanteissa mietitään myös muita vaihtoehtoisia palveluja. Voit myös kysyä jonotustilanteestasi tai eroryhmien alkamisajankohdista.   

» Tutustu tietosuojaselosteeseen (pdf, aukeaa uudessa ikkunassa)

Perheneuvonnan yhteydenottolomake