Riparille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2019 ripareille Turussa ja Kaarinassa alkaa 27.8.2018.

Ilmoittautumislinkit päivitetään tälle sivulle elokuussa.

Heinänokan leirikeskuksen laituri

Ilmoittautumisajankohdalla ei ole merkitystä, vaan paikat jaetaan toiveiden perusteella niin, että mahdollisimman moni pääsisi jollekin haluamistaan ryhmistä toivomansa ystävän kanssa. Kaikkiin toiveisiin emme pysty vastaamaan. Yritämme parhaamme!

Rippikouluihin ilmoittaudutaan verkossa. Jos käytössäsi ei ole internettiä, voit tulla ilmoittautumaan seurakuntasi tiloissa. Mukana on myös seurakuntasi työntekijä, jolta voit kysyä neuvoa tai opastusta. Katso ilmoittautumisajat oman seurakuntasi otsikon alta rippikouluesitteen sivulta 25–29. Rippikouluesitteestä löydät myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet.

Jos sinulla on kysyttävää, niin oman seurakuntasi rippikouluvastaavalta saat yksityiskohtaista tietoa seurakuntasi omista käytännöistä. Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä auttaa toimistosihteeri Johanna Hoppela, 040 341 7220 (virastoaikana), johanna.hoppela@evl.fi.

Mikäli rippikoulun käyminen ei kuulu suunnitelmiisi tulevan vuoden aikana tai käyt rippikoulusi muualla, toivomme että ilmoittaisit siitä meille alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Näin saamme tiedon siitä, että kirjeemme on tavoittanut sinut.

Ilmoittaudun muualle / siirrän vuodella / en ilmoittaudu >

Paluupostia viikolla 43

Lokakuun lopussa (viikolla 43) saat kirjeen, jossa kerrotaan rippikouluryhmäsi ensimmäisen kokoontumisen aika ja paikka. Rippikoulusi alkaa ensimmäisestä kokoontumisesta. Sen tähden on välttämätöntä, että olet silloin läsnä.