Tervetuloa nuorten aikuisten toimintaan!

Nuorten aikuisten illat

Yhteistä jakamista ja tekemistä, keskustelua ja yhteyttä.

Tuomiokirkkoseurakunnassa on keväällä 2017 perustettu uusi nuorten aikuisten ryhmä, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki uudet tyypit! Kevään aikana järjestetään muun muassa leffa- ja hengailuiltoja ja käydään yhdessä erilaisissa tapahtumissa osallistujien toiveiden mukaisesti. Nuorten aikuisten iltoja pidetään lauantaisin klo 17 - 22 Nuortentalolla (Eerikinkatu 1) ainakin huhtikuun loppuun saakka, lukuun ottamatta hiljaista lauantaita 15.4., jolloin iltaa ei ole. Nuorten aikuisten illoissa luvassa on hengailua, tutustumista, keskustelua ja jakamista. Talo tarjoaa kahvia ja teetä. Nyyttäripöytään saa tuoda myös omia eväitä.

Tule mukaan ja/tai ota yhteyttä: nuorisotyönohjaaja Mirka Simonen, 0403417565.

 

Luottamuksen messu

Taizé-lauluja. Hiljaisuutta. Rauhaa.

Tervetuloa Luottamuksen messuun! Luottamuksen messussa lauletaan Taizén yhteisöstä peräisin olevia rukouslauluja, annetaan runsaasti aikaa hiljaisuudelle sekä etsitään rauhaa ja luottamusta. Luottamuksen messu toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen seurakunnan kanssa ja messussa käytetään suomen lisäksi englantia ja lauluja voidaan laulaa myös muilla kielillä.

Messun toteuttamiseen kaivataan monenlaista apua: roudaamista ja somistamista, laulajia ja soittajia. Tule paikan päälle noin tuntia ennen messun alkua, jos haluat osallistua messun toteuttamiseen.

Keväällä 2017 on Luottamuksen messu tuomiokirkossa  su 23.4. klo 16 sekä Aureliassa la 20.5. klo 9.

Nuorten aikuisten ja nuorten retriitti

Hiljaisuutta. Rauhaa. Lepoa.

Nuorten aikuisten ja nuorten hiljaisuuden retriitti järjestetään Sinapin leirikeskuksessa 7. - 9.4.2017. Retriitti on suunnattu erityisesti ensikertalaisille. Retriitti on hiljaisuutta yksin ja jaettuna sekä syvää lepoa. Viikonlopun aikana on mahdollisuus levätä, lueskella, ulkoilla, väritellä vaikkapa värityskuvia Ohjelmassa on myös yhteisten aterioiden lisäksi pienet hartaus- ja mietiskelyhetket. Retriitissä jokaisella on käytössään oma huone ja kylpyhuone. Hinta on 35€. Retriitin ohjaavat pastori Tiina Hallikainen ja nuorisotyönohjaaja Hannele Lund. Heiltä saat myös tarkempia tietoja. Ilmoittautumiset 23.3. mennessä: hannele.lund@evl.fi.

Opiskelijat

oppilaitospapit

Seurakuntayhtymän oppilaitospastorit ovat olemassa opiskelijoita varten. Ota yhteyttä: Mia Pusa, mia.pusa@evl.fi, 0403417296, Atte Airaksinen, atte.airaksinen@evl.fi, 0403417349.

 

Changemaker

Jakaantuuko maailmassa hyvä epätasa-arvoisesti? Haluatko muuttaa maailmaa? Uskotko, että maailmaa voi muuttaa? Kirkon ulkomaanavun Changemaker-verkosto voi olla sinua varten. Myös Turussa toimii paikallisryhmä.

Turun tuomiokirkon nuorisokuoro - Turku Cathedral Youth Choir

Turun Tuomiokirkon Nuorisokuoro koostuu 14 - 30 -vuotiaista laulajista, joita kaikkia yhdistää halu musisoida ja toteuttaa musiikkia sekä kotikirkossaan Turun tuomiokirkossa että muualla. Kuoro järjestää säännöllisesti ensemble- (yhtye-) laulun kursseja, harjoitusleirejä ja matkoja. Kuoron ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ulottuen gospel- ja musikaalisävelmistä vanhaan musiikkiin ja suuriin teoksiin.
Kuoroon voi hakeutua koelaulun kautta. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30. - 19.30. Kuoronjohtajana on kanttori Anu Åberg.

Nuorten ja nuorten aikuisten retriitti Sinapissa.

Ota yhteyttä

Mirka Simonen
nuorisotyönohjaaja
Tuomiokirkkoseurakunta