Tervetuloa nuorten aikuisten toimintaan!

Nuorten aikuisten illat

Yhteistä jakamista ja tekemistä, keskustelua ja yhteyttä.

Tuomiokirkkoseurakunnassa on nuorten aikuisten ryhmä johon mukaan ovat tervetulleita kaikki uudet tyypit! Syksyn aikana järjestetään muun muassa leffa- ja hengailuiltoja ja käydään yhdessä erilaisissa tapahtumissa osallistujien toiveiden mukaisesti. Nuorten aikuisten iltoja pidetään lauantaisin klo 17 - 22 Nuortentalolla (Eerikinkatu 1). Nuorten aikuisten illoissa luvassa on hengailua, tutustumista, keskustelua ja jakamista. Talo tarjoaa kahvia ja teetä. Nyyttäripöytään saa tuoda myös omia eväitä.

Tule mukaan ja/tai ota yhteyttä: nuorisopastori Peter Eriksson p. 040 3417192 peter.eriksson@evl.fi.

 

Luottamuksen messu

Taizé-lauluja. Hiljaisuutta. Rauhaa.

Tervetuloa Luottamuksen messuun! Luottamuksen messussa lauletaan Taizén yhteisöstä peräisin olevia rukouslauluja, annetaan runsaasti aikaa hiljaisuudelle sekä etsitään rauhaa ja luottamusta. Luottamuksen messu toteutetaan yhteistyössä kansainvälisen seurakunnan kanssa ja messussa käytetään suomen lisäksi englantia ja lauluja voidaan laulaa myös muilla kielillä.

Messun toteuttamiseen kaivataan monenlaista apua: roudaamista ja somistamista, laulajia ja soittajia. Tule paikan päälle noin tuntia ennen messun alkua, jos haluat osallistua messun toteuttamiseen.

Syksyllä  on Luottamuksen messu Nuortentalossa  su 26.11. ja 17.12. klo 16.

 

Opiskelijat

oppilaitospapit

Seurakuntayhtymän oppilaitospastorit ovat olemassa opiskelijoita varten. Ota yhteyttä: Mia Pusa, mia.pusa@evl.fi, 0403417296, Atte Airaksinen, atte.airaksinen@evl.fi, 0403417349.

 

Changemaker

Jakaantuuko maailmassa hyvä epätasa-arvoisesti? Haluatko muuttaa maailmaa? Uskotko, että maailmaa voi muuttaa? Kirkon ulkomaanavun Changemaker-verkosto voi olla sinua varten. Myös Turussa toimii paikallisryhmä.

Turun tuomiokirkon nuorisokuoro - Turku Cathedral Youth Choir

Turun Tuomiokirkon Nuorisokuoro koostuu 14 - 30 -vuotiaista laulajista, joita kaikkia yhdistää halu musisoida ja toteuttaa musiikkia sekä kotikirkossaan Turun tuomiokirkossa että muualla. Kuoro järjestää säännöllisesti ensemble- (yhtye-) laulun kursseja, harjoitusleirejä ja matkoja. Kuoron ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ulottuen gospel- ja musikaalisävelmistä vanhaan musiikkiin ja suuriin teoksiin.
Kuoroon voi hakeutua koelaulun kautta. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30. - 19.30. Kuoronjohtajana on kanttori Anu Åberg.

Ota yhteyttä

Peter Eriksson
vs. seurakuntapastori
Tuomiokirkkoseurakunta