Lähetystyö Tuomiokirkkoseurakunnassa

Lähetystyö on seurakunnan perustehtävä. Se on Jeesuksen antama tehtävä ja uskottu meille kaikille. Jokainen voi ja saa olla mukana käyttäen omia lahjojaan ja mahdollisuuksiaan.

Voit rukoilla lähetystyön, omien nimikkolähettien ja –kohteiden puolesta. Olet tervetullut mukaan lähetystyön ja -piirien toimintaan, osallistumaan lähetysretkille, myyjäistalkoolaiseksi tai ostoksille myyjäisiin. Nauttimalla kahvikupposen lähetyskahvila Domcaféssa Tuomiokirkon porrastasanteen holvikellarissa olet myös mukana tukemassa lähetystyötä.

Voit tulla lähetyskahvila Domcafén vapaaehtoiseksi emännäksi tai isännäksi. Olet tarpeellinen ja sydämellisesti tervetullut mukaan kahvilan toimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan lähetystyöstä vastaavaan pappiin. Mietitään, miten lähetyksen saralla voisimme toimia yhdessä. Otetaan kaikki lahjat käyttöön! 

 Lähetyspiirit

Lähetyspysäkki  Toimitalo, Eerikinkatu 3, 2 krs. Yläsali   Huom. uusi paikka!
Pysäkki kokoontuu joka toinen torstai klo 13-14.30. Syksyn ensimmäinen kokoontuminen 14.9.

Lisätietoja: Saara Markkula 040 3417106 tai saara.markkula@evl.fi


Hanna-piiri, Vähä Hämeenkatu 12 
Kokoontumiset parillisten viikkojen torstaisin klo 18.30 alkaen. Syksyn ohjelmassa Dietrich Boenhofferin rukouskirja.  5.10. Vieraana Saara Markkula.

30.9. Haravointia Tuomiokirkon ympärillä alkaen klo 10. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan Hanna-piiriläisiä! Talkoot jatkuvat lauantaisin klo 10 niin kauan kuin puissa on lehtiä. Säävaraus!

18.11. Uskomaton nainen -konferenssi Pirkkalassa. Hanna-työn kv. johtaja Peggy Banks tulee juhlistamaan Hanna-työn 20-vuotiskonferenssia. Tiedustelut Pirjo Hintsa.

Lisätietoa: Pirjo Hintsa 044-7334527

 

Syyskaudella Domcafé auki sunnuntaisin messun jälkeen.

 

Nimikkokohteet ja –lähetit:

Suomen Lähetysseura: Tankin kristillinen sairaala, Pakistan. Mekane Yesus-kirkon diakoniatyö, Etiopia. Maahanmuuttajatyö Marseillessa, Ranska, Lasten Pankki.

SLEY: Japaninkielinen internet-lähetystyö nimikkolähetti Tiina Latva-Rasku

Kansanlähetys: MAF Lähetyslentotyö, Päivi ja Hannu Heinonen

SANSA: Hanna työ, Radiolähetystyö – ”Naiset toivon lähteellä”

Pipliaseura: Raamatun käännös- ja levittämistyö Suomen sukuisille kansoille. Raamatunkäännöstyö ndongan ja kwanjaman kielille Namibiassa.
 

Yhteyshenkilö: Saara Markkula, seurakuntapastori, kansainvälinen työ ja lähetys
saara.markkula@evl.fi, 040 341 7106 ja Tommi Santala, nuorisotyönohjaaja ja lähetyssihteeri, tommi.santala@evl.fi, 040 3417 300

 

Tervetuloa mukaan!

 

 

 

Hannan päivän huilisti kesällä 2015