Mistä apua ja tukea?

Diakoniatyö tarjoaa tukea ja apua hädässä. Ammatillinen apu voi olla esimerkiksi keskusteluapua, taloudellista apua tai neuvontaa.

Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti, kun mieltäsi askarruttavat erilaiset elämänkysymykset, ihmissuhdeasiat, yksinäisyys, taloudelliset ongelmat, sairaudet tai hengelliset kysymykset.

Diakonian palvelut ovat luottamuksellisia ja kaikkien käytettävissä maksutta. Ensisijaisesti yhteyttä kannattaa ottaa oman asuinalueen seurakunnan työntekijöihin. Taloudellista apua voi saada vain oman seurakunnan alueella asuvat. Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä.

 

Ajanvaraus

Diakoniatyöntekijälle voit varata ajan puhelimitse, paikan päältä tai jättämällä sähköpostiin nimesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.

 

Meihin saat yhteyden:

                                                                                                                                                                                  

* päivystys- ja vastaanottoaikana tiistaisin ja torstaisin klo 9-11, p. 040 341 7335. Vastaanottoajan ulkopuolella voit jättää vastaajaan soittopyynnön.               

*  (1.6-31.8 Tuomiokirkkoseurakunnan Diakonian ajanvarausaika ja - vastaanotto kesäkuukausina ti  klo 10-11, Eerikink. 1, p. 040-3417335, tai tuomiokirkko.diakonia@evl.fi)

 * paikan päältä toimipisteestämme "Eerikistä", Eerikinkatu 1.

 * sähköpostiosoitteesta tuomiokirkko.diakonia@evl.fi

 Sähköpostiin ei kannata kirjata arkaluonteisia ja tai henkilökohtaisia asioita, vaan jättää yhteydenottopyyntö. Sähköpostit luetaan pääsääntöisesti 2 krt viikossa, mutta kesällä harvemmin.

 

Täältä löydät lisää tietoa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakonian palveluista ja toiminnasta.

 

 

Kesäretki Vivamon Raamattukylään lauantaina 9.6.2018  

HUOM! Vielä ehtii ilmoittautua, tervetuloa!

Tervetuloa mukaan retkelle Vivamon Raamattukylään! Lähdemme kohti Lohjaa klo 9.30 Eerikinkatu 3 ja paluumatkalle klo 16, Turussa n klo 17. Vivamossa syömme lounaan yhdessä, jonka jälkeen näemme näytelmän nimeltä "Paavalin salaisuus". Näytelmä esitetään ulkona, joten säänmukainen varustus. Näytelmässä myös vaelletaan eri tapahtumapaikoille, joten hyvät jalkineet jalkaan. Ohjelma sopii kaikenikäisille. Esityksen jälkeen nautimme kahvit.                                          

Hinta 35€. Kysy erikseen opiskelija- ja perhehintoja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Diakoniatyöntekijä Noora Nurmi 040-3417581, noora.nurmi@evl.fi . Sitovat ilmoittautumiset ruokavalioineen 31.5. mennessä

Paavalin salaisuus

Sinapin maisema
vs. diakoniatyöntekijä
Tuomiokirkkoseurakunta

Parhaiten tavoitettavissa ti, ke, to

vs. diakoniatyöntekijä
Tuomiokirkkoseurakunta