Vauvoja muskarissa

Muskarit

Tule mukaan Muskariin! Muskareissa körötellään, lauletaan, liikutaan, soitetaan, lorutellaan ja kuunnellaan musiikkia.

Musiikki on suuri asia, josta kaikenikäiset voivat nauttia ja saada iloa. Muskarissa lapsi tutustuu musiikin peruselementteihin laulaen, leikkien, rytmi- ja kehonsoittimia soittaen, liikkuen ja kuunnellen. Muskarit tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua, muun muassa kielellistä kehitystä ja motorisia taitoja. Seurakunnan muskarissa lasten hengelliset laulut  ovat osa toimintaa.

Lisätietoa seurakuntayhtymän muskareista löydät Kirkonrotan sivuilta.

Lasten musiikkitoimintaa paikallisseurakunnissa

Seurakuntien yhteisten muskareiden lisäksi paikallisseurakunnat tarjoavat lapsille monenlaisia musiikkielämyksiä, kuten konsertteja ja kuoroja. Osassa paikallisseurakunnista toimii myös omia muskareita, joihin ilmoittaudutaan erikseen seurakunnan yhteyshenkilölle.

Musiikkia vauvavatsoille: Masumuskari alkaa 6.2.2018

Ilmoittaudu pian ja tule mukaan Masumuskariin! Masumuskarin tavoitteena on erityisesti vahvistaa äidin ja tulevan vauvan vuorovaikutussuhteen syntyä jo raskausaikana musiikin avulla. Muskariin osallistuvalta ei edellytä musiikillista osaamista, vaan tarkoitus on lisätä mielihyvän ja turvallisuuden tunnetta ja pitää yllä kehtolauluperinnettä. Masumuskari on tarkoitettu raskauden puolivälin ylittäneille odottaville äideille, sillä sikiön kuulo alkaa olla kehittynyt raskausviikolla 20.

Masumuskari alkaa tiistaina 6.2. ja kokoontuu tiistaisin klo 17.30 Turun ja Kaarinan seurakuntien toimitalon kokoussalissa, Eerikinkatu 3, 2. krs. Muskari kestää puoli tuntia, jonka jälkeen on vapaata keskustelua kahvin ja teen kera. (Huomaathan, että loma-aikojen vuoksi muskaria ei ole 20.2., 27.3. eikä 1.5.) Kevään viimeinen muskarikerta on 22.5. Toimintaa ohjaavat lastenohjaajat.

Haku tapahtuu sähköisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Muskarin hinta on 25 euroa + 2,50 euroa (pankkikulut 2,50 maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Jos sinulla on taloudellinen este osallistumiselle, ota rohkeasti yhteyttä toimistolle, p. 040 341 7220. Masumuskarin järjestää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kasvatusasiain keskus. Kaikki ovat tervetulleita!

Muskariin ilmoittautuminen:https://www.lyyti.in/masumuskarikevat2018

 

 

Ota yhteyttä

Hanna Rajalin
varhaiskasvatuksen ohjaaja